Tarotkursus

Væk dine intuitive evner – 3. februar – 16. juni. 2018

        Træd nye veje med tarotkort  –  hjælp andre til at finde deres vej

Vil du arbejde intensivt med tarot? Tag springet og hop med ind i en forunderlig verden af gådefulde symboler. Tag med på  et  åndeligt udviklingsforløb  over fem måneder. Find din sjæls stemme og udnyt dit potentiale. De smukke tarotkort er et redskab, der giver troværdige budskaber du kan stole, når de bruges på rette vis. Og det lære jeg dig.

  Du lære at læse kort for dig selv og andre.  Du lære at lytte og stole på dine instinkter.  Det viser sig at tarot kortene bliver mere og mere udbredt Og anvender du tarotkortene korrekt, så kan du supplere din indtægtskilde med andet arbejde.

                                                                                                                      

Hvad lære du

Du lærer at gå et spadestik dybere med de 78 smukke tarotkort. Du lærer om farverne, symbolerne og planeternes betydning. Hvad er forskellen på den store og lille arkana, og hvordan husker du kortenes betydning? Du lærer at lægge  intuitive oplæg for dig selv og andre.

Du får kendskab til de mange teknikker, der gør dig til en dygtig og pålidelig tarotlæser. Når dine intuitive evner trænes igennem tarot symboler, så  opnår du kunsten at læse tarotkort på en jordbunden og nærværende måde.

Vigtig: Tarotkort skal betragtes som små røgtenbilleder, hvor du får spirituelle budskaber og billeder på din livssituation. Kortenes kan også  bidrage som inspirationskilde til at manifestere dine ønsker.

Hvad kan tarot

Tarotkortene afsløre dine ubevidste sider. Bliver kortene tolket på den rigtige måde, så er der hjælp at hente til enhver livssituation.  Du lære også hvordan du kan tiltrække mere overflod ved bøn, healing og velsignelser.

Vi mødes hver måned. Du får efterfølgende hjemmeopgaver. Efter 5 måneder kan tolke oplæg for dig selv og andre. Det anbefales, at du øver dig mellem hvert modul, og indkalder frivillige til at øve dine oplæg. Det er en fordel at skrive dagbog over dine tarot læsninger. Vækstforløbet er baseret på at styrke din intuition og lytte til din indre fornemmelser. Du bliver simpelthen en dygtig tarotlæser.

Du lærer stoffet at kende på en levende og humoristisk måde. Men bare rolig, der bliver også tid til fordybelse og refleksion.

De 5 moduler


Modul 1.
Du lærer at opdele kortene fra den store og lille Arkana. Du lærer desuden at lægge oplæg og stille de rigtige spørgsmål, der vil give de troværdige svar du kan bruge lige med det samme.

moenternes-diciplin-1
Modul 2.
Du lærer om Møntkortenes disciplin, samt stjernetegn og planeter. Du lærer oplæg der relaterer til din karriere, økonomi, sundhed, helse og kraftfelt.

baegrenes-diciplin-naerbillede
Modul 3.
Nu kommer vi til Bægrenes disciplin, samt stjernetegn og planeter. Du lærer oplæg, der relaterer til dit kærlighedsforhold, venskabsrelationer, udfordringer og sunde forhold.

svaerd-diciplin-naerbillede
Modul 4.
Vi forsætter med Sværdenes disciplin samt stjernetegn og planeter. Du lærer oplæg, der relaterer til, at formidle budskaber, kommunikation, tale, skrive og lytte.

stokkens-diciplin-naerbillede
Modul 5.
Den sidste disciplin er Stokkenes kort samt stjernetegn og planeter. Du lærer oplæg, der relaterer til kreative ideer og projekter. At være igangsættende og brænde for et mål og nå det. Diplomoverrækkelse.

diplom_zoom

Praktisk

Start. lørdag 3. februar 2018.

Pris. 6.500 kroner.

 Prisen er inklusiv diplom, kaffe/te/ kage. Tarotbogen. Tarot Kort  og Godt.

                                                                                                                          Sted. Kvarterhuset: Jemtelandsgade  3. 2 sal.   København S.  Der er elevator.

Undervisning . 1 x pr måned af 5 gange  fra 11.00 – 15.00.

 5 lørdage.  3. februar. 3. marts.  7. april. 12 maj. 16. juni. 2018.

 Engangsbeløb 6.500 kroner. Du kan også betale i rater. Ring og få  en aftale. 50 900 418.

Betaling. Mobilepay. 29 26 92 02.

Tarot kursus er bindende. Betaling refunderes ikke uanset årsag.   Pladserne er udsolgt.

Tarot kursus efterår 2018 er under udvikling.  Kontakt for mere information. 50 900 418.