Søndagssalonen

                 

Gratis kursus i pilgrimskortene- 4 oktober 2020

Eksklusiv bonus til dig der har købt “Sjælens Ressourcer. En guide til tarot – pilgrimskortene” Max 4 kursister.

6 Trin til Tarot – Din guide til succesfuld tarot læsning.

 Du inviteres med på en magisk rejse til nul kroner.

Tag dine nye pilgrims kort med på minikursus – en rejse på tre timer. Du får 6 tips til at lære din kort godt at kende. Du lærer hvordan du stiller spørgsmål og hvordan du lægger forskellige oplæg. Hent guiden til din gratis guide, som også er vores undervisningsmateriale. Tilmeld dig nyhedsbrevet her. www.susannetaylor.dk 

Pilgrims-kortenes blide farver og udstråling er designet til at stille spørgsmål, der vedrører vigtige milepæle i dit liv. Det kan være spændende udfordringer, der udvider bevidstheden. Måske tager livet en overraskende drejning, som kan være smuk eller sørgelig. Så længe vi lever, vil der være op og nedture. Det hører med til livet på Jorden. Men nu handler det om dig. På 3 timer får du 6 trin en guide til at læse og tyde  de smukke håndmalede tarot kort.

Det praktiske

Når du køber pilgrimskortene + minibogen  får du adgang til tre timers gratis undervisning inden for 12 måneder fra købsdato.

OBS: Du accepterer ligeledes at jeg tager billeder til markedsføring på de sociale medier.

Pris: 475, 00 kroner + fragt: Bestilling  + 45 .50 900 418.  Kontakt Susanne. info@susannetaylor.dk

Planlagte kursus dage:  Søndage  d. 4 oktober,  8. november, 6 december 2020.

Tidspunkt. 11.00 – 14.00.

Du får kaffe, te og vand. Frokost sørger du selv for.

Adresse: Engvej. 37. tv. 2300 København S. Der er gratis parkering.

Tilmelding nødvendig  info@susannetaylor.dk

Om søndagssalonen

Søndagssalonen er mit private hjem og mødestedet for dig, der har interesse for tarot kort, astrologi og spiritualitet. Du møder ligesindede, og du får mulighed for at øve dig samt få adgang til et sundt og spirituelt netværk. Du kan trygt dele dine personlige oplevelser med os andre. Workshoppen er for begyndere og let øvede.   Du møder også min glade hund, bare så du ved det.

Det er ikke et sted, hvor vi skal være terapeuter for hinanden. Sammen skaber vi en hyggelig og munter stemning.  Mød nye mennesker i trygge rammer.  Måske får du venner for livet. Tarotkortene er et visuelt system til vækst og udvikling. Lær, hvordan du træner din intuition og bliver fortrolig med din indre stille stemme. Du træner din intuition ved at skrive, læse og se symboler for dit indre blik. Metoden er nem og praktisk uden hokuspokus.

Jeg glæder mig til at møde dig,

Susanne Taylor