Søndagssalonen

Lær at læse tarotkort på 30 minutter. 1. september 11. – 14.00

Søndagssalonen er et mødested for dig, der har interesse for tarotkort, astrologi og spiritualitet. Du møder ligesindede, du får mulighed for at øve dig og du får et netværk. Du kan trygt dele dine personlige oplevelser med os andre. Vi har selvfølgelig alle tavshedspligt.

Susanne siger: Det er ikke en dag, hvor vi skal være terapeuter for hinanden, tværtimod. Sammen skaber vi en hyggelig og munter stemning. Det bliver sjovt, seriøst og sagligt. At få budskaber fra tarotkortene kan skabe transformation og forvandling. Tarotkortene er et åndeligt og visuelt system, der bruges til personlig selvudvikling.  Kom med det er nemmere end du tror.  Efter 3 timer i tarotkortenes univers kan du godt skabe små mirakler.

Søndagssalonen i mit private domicil

Det er min passion at udbrede tarot kortene helt nede på jorden og uden hokuspokus. Jeg lærer dig, hvordan du bruger, og læser tarotkort. Vi spørger ind  til relevante emner fra hverdagslivet. Kærlighed, karriere og personlig vækst er de mest populære spørgsmål. Vi ser på fortid, nutid og fremtiden. Jeg vil indvie dig i særlig tarotteknikker, der gør det muligt for dig at læse tarotkort på ganske kort tid.

Du lærer forskelige oplæg. Lige fra 1 – 9 korts oplæg. Du  går hjem med nye tarotindsigter og færdigheder, som du kan bruge lige med det samme.

Måske får du et vigtigt budskab, som du kan arbejde videre med.

Praktisk

Adresse: Engvej 37 st .tv. 2300 København S. Der er gratis parkering på Engvej.

Pris: 500 kr.  MobilePay 52 47 13. Ved aflysning får du ikke dine 500 kr retur, men de kan overføres til næste møde i  søndagssalonen,

Der serveres kaffe/te/kage. Frokost sørger du selv for. Medbring papir, pen og tarotkort. Du må gerne optage og tage billeder af dine oplæg.

Max 6 kursister: Ring for tilmelding og bestil din plads på tlf. 50 900 418 eller skriv til Susanne   info@susannetaylor.dk

Rutevejledning 

Ankomst i bil: Kør til Engvej 40 – 42 og parker her. Gå lige over vejen. Du står foran en lille indhegnet gård med biler og container.  Følg den lille sti der ligger ved siden af indhegningen. Forsæt lige ud. På din højre hånd går du langs legepladsen ved børnehaven. Bagved ser du opgangen nr. 37. Her bor jeg.

Tips: Søndagsalonen ruller  med samme tema d.13 oktober til Kattesundet 12.  4900 Nakskov .  Book din stol nu! tlf. 50 900 418

Jeg glæder mig til at se dig.

De bedste hilsner Susanne Taylor.