Søndagssalonen

                 

                                Workshop -Tarot & astrologi 2. august. 2020

Du bestemmer selv, hvordan du vil forme din tilværelse, men nogle gange griber skæbnen ind, og livet tager en ny og uventet drejning. Vi kan ikke kontrollere alt. Uro og bekymringer kan desværre bremse for drømme og længsler. Mens vi venter på bedre tider, kan tarotkortene og dit personlige horoskop bruges som to effektive værktøjer til at se, hvor du kan hente mere power og energi. Hvis du tør TRO og STOLE på dine intuitive evner, kan du ændre synspunkter og se dig selv i et nyt lys. Det kræver MOD.

Er du sund i sjælen – er du villig til at lægge arm med skæbnen og fremtiden? Så er workshoppen noget for dig.

Hvad lærer du: Du bliver indviet i et fremtidsoplæg ud fra dit stjernetegn, din personlighed, relationer til andre, dit hjem samt karrieren.

Jeg læser og tolker dit horoskop, inden vi mødes. Horoskopet bliver fremlagt i et åbent forum. Jeg ser hvilken betydning dit soltegn, månen samt de 4 hovedakser indvirker på din livsbane. Jeg gennemgår din personlighed, forholdet til andre, hjemmet og karrieren. Du lærer om hvilke tarotkort, der er knyttet til dit personlige horoskop. Et oplæg, der beskriver dig i farver og billeder.

I det andet oplæg lærer du, hvordan din livshistorie ser ud nu og i fremtiden. Et oplæg, der bliver vist som en film, med dig i hovedrollen. Hvad sker der, og hvordan ender filmen? Et oplæg med 8 kort, hvor du læser kortene fra en ny synsvinkel.

Om søndagssalonen

Søndagssalonen er mødestedet for dig, der har interesse for tarotkort, astrologi og spiritualitet. Du møder ligesindede, og du får mulighed for at øve dig samt få adgang til et sundt og spirituelt netværk. Du kan trygt dele dine personlige oplevelser med os andre. Workshoppen er for begyndere og let øvede.

Det er ikke et sted, hvor vi skal være terapeuter for hinanden. Sammen skaber vi en hyggelig og munter stemning. Budskaberne fra tarotkortene kan skabe transformation og forvandling. Dit personlige horoskop viser evner, talenter og ressourcer.

Tarotkortene er vejledere og et visuelt system til vækst og udvikling. Lær, hvordan du træner din intuition og bliver fortrolig med din indre stille stemme. Du træner din intuition ved at skrive, læse og se symboler for dit indre blik. Metoden er nem og praktisk uden hokuspokus.

Adresse: Engvej 37, st. tv., 2300 København S. Der er gratis parkering.

Mødetid: Kl. 11.00 – 15.00.

Pris: 1.200 kr.  Betal med MobilePay 52 47 13.

Bonus for medlemmer. af tarot telegrammet. Spar 200 kroner.

Din pris 1000, 00 kroner.

Alt optaget d. 19 juli. 2020

Oplys ved tilmelding dit fødselstidspunkt, fødselsdato, by og land.

Workshoppen er bindene og  du får ikke dine penge retur ved aflysning, uanset årsag.

Bliver workshoppen aflyst, får du alle pengene retur.

Der serveres kaffe/te/kage og godt humør. Frokost sørger du selv for.

Medbring papir, pen og tarotkort. Du må optage og tage billeder af dine oplæg.

Eksklusivt hold på max 4 kursister: Ring og bestil din plads på telefon 50 900 418 eller skriv til Susanne   info@susannetaylor.dk

Jeg glæder mig til at se dig.