Søndagssalonen

                 

                                 Kunsten at læse tarot kort  6 september 2020

Tag dine kort med på en hyggelig og magisk rejse. Indføring i kunsten at læse tarot kort. Du lærer at lægge flere oplæg der kan fremme din ønsker og mål. Du lærer at stille de rigtige spørgsmål. Du lærer også hvordan du kan hjælpe andre til at belyse, fortid, nutid og fremtid.  Medbring dine eget tarotsæt med 78 kort.

Om søndagssalonen

Søndagssalonen er mødestedet for dig, der har interesse for tarotkort, astrologi og spiritualitet. Du møder ligesindede, og du får mulighed for at øve dig samt få adgang til et sundt og spirituelt netværk. Du kan trygt dele dine personlige oplevelser med os andre. Workshoppen er for begyndere og let øvede.

Det er ikke et sted, hvor vi skal være terapeuter for hinanden. Sammen skaber vi en hyggelig og munter stemning. Budskaberne fra tarotkortene kan skabe transformation og forvandling.  Med tålmodighed og vedholdenhed  bliver en dygtig tarot læser der kan øge din indtægt

Tarotkortene er vejledere og et visuelt system til vækst og udvikling. Lær, hvordan du træner din intuition og bliver fortrolig med din indre stille stemme. Du træner din intuition ved at skrive, læse og se symboler for dit indre blik. Metoden er nem og praktisk uden hokuspokus.

Adresse: Engvej 37, st. tv., 2300 København S. Der er gratis parkering.

Mødetid: Kl. 11.00 – 14.30

Pris: 900, 00 kr.  Betal med MobilePay 52 47 13.

Bonus for medlemmer af nyhedsbreve. www.susannetaylor.dk  Spar 200 kroner.

Medlems pris pris:  700, 00 kroner.

Workshoppen er bindene og  du får ikke dine penge retur ved aflysning, uanset årsag.

Bliver workshoppen aflyst, får du alle pengene retur.

Der serveres kaffe/te/kage og godt humør. Frokost sørger du selv for.

Medbring papir, pen og tarotkort. Du må optage og tage billeder af dine oplæg.

Eksklusivt hold på max 4 kursister: Ring og bestil din plads på telefon 50 900 418 eller skriv til Susanne   info@susannetaylor.dk

Jeg glæder mig til at se dig.

Kærlig hilsen

Susanne