Søndagssalonen

Læs tarot kort i Aabenraa 29. marts 2020

Søndagssalonen er mødestedet for dig, der har interesse for tarotkort, astrologi og spiritualitet. Du møder ligesindede og du får mulighed for at øve dig samt få adgang til et spirituelt netværk. Du kan trygt dele dine personlige oplevelser med os andre. Workshoppen er for begynder og let øvede.

Det er ikke en dag, hvor vi skal være terapeuter for hinanden. Sammen skaber vi en hyggelig og munter stemning. Budskaberne fra tarot kortene kan skabe transformation og forvandling. Tarot kort er for dig der vil arbejde med spiritualitet.

Tarot  er et vejleder og visuelt system til vækst og udvikling  Lær hvordan du træner intuitionen og bliver fortrolig med din indre stille stemme. Du træner intuitionen ved at skrive, læse og se symboler for dit indre blik.  Metoden er nem og praktisk uden hokuspokus.

Du lærer forskelige oplæg. Lige fra 1 – 9 korts oplæg. Du  går hjem med nye tarot indsigter og færdigheder, som du kan bruge med det samme.  Det er nemmere end du tror.  Efter 4 timer i tarot kortenes univers  kan du læse  oplæg og skabe små  mirakler.

Vi ses i Aabenraa 12 januar 2020  kl. 11.00  – 15.00

Adressen  kommer senere. Book din stol nu! tlf. 50 900 418.

Pris: 500 kr  Betal med MobilePay 52 47 13.

Workshoppen er bindende.  Ved aflysning får du pengene retur.

Der serveres kaffe/te/kage. Frokost sørger du selv for. Medbring papir, pen og tarotkort. Du må gerne optage og tage billeder af dine oplæg.

Max 10 kursister: Ring og bestil din plads på tlf. 50 900 418 eller skriv til Susanne   info@susannetaylor.dk

Jeg glæder mig til at se dig.

De bedste hilsner Susanne Taylor.