Søndagssalonen

Sjælens Ressourcer

Undervisning med pilgrimskortene 31. januar 2021

Kom med på en 3 timers gratis rejse med dine nye tarotkort

Har du købt mit nye tarotsæt” Sjælens Ressourcer – en guide til pilgrimskortene” Så tag dine pilgrimskort med på 3 timers undervisning ganske gratis. Der er plads til 4 kursister, så skynd dig at booke din stol. Jeg har åbnet mit hjem for at vi kan dele vores fælles lidenskab tarotkort og andre spirituelle emner. Der er kaffe og te på kanden og lidt sødt til ganen. Du kommer også til at møde min lille hund, bare så du ved det.

Har du nogen sinde haft på fornemmelsen, at noget betydningsfuldt snart ville ske i dit liv? Og så skete det rent faktisk på forunderlig vis. Det er tegn på, at du er rigtig god til at lytte til din intuition og dine indre impulser. Den evne har vi alle. Men den er som en muskel, som skal trænes for at blive endnu bedre.

Sjælens Ressourcer giver dig redskaberne til at videreudvikle dine evner.

Med pilgrimskortene kan du forfine dine intuitive evner og blive endnu skarpere til at finde de svar, som er rigtige for dig til at tackle hverdagens store og små udfordringer. Vi skal ikke være terapeuter for hinanden, men derimod støtte og opmuntre hinanden med at se fremtidens muligheder ud fra de tarotoplæg som vi læser.

Se tendenser i fremtiden

Ved hjælp af 56 visualiseringsøvelser, beskrevet i bogen, og de smukke pilgrimskort, kan du hente nye indsigter, som du kan arbejde videre med. Når du trækker et kort og ser på det, vil dine følelser og tanker blande sig med ordene, du læser. Lad dig berige af de sarte farver og symboler. Og lad dig inspirere af de
blide budskaber, der kommer til dig.

Pilgrimskortene indeholder 80 kort. Bland dem og spred dem ud på et bord med bagsiden opad. Stil dit spørgsmål og træk et kort. Kig på kortet og mærk, hvad det gør ved dig. Læs derefter budskabet.

Husk, at livet er en udviklingsproces. Du kan til hver en tid stille nye spørgsmål, få nye indsigter og nye idéer til at håndtere de situationer, du måtte være i.

Det praktiske: Adresse. Engvej. 37.st.tv 2300 København S. Der er gratis parkering

Tilmeld dig her: info@susannetaylor.dk Ring. 50 900 418.