Kom på tarot kursus hjemme fra sofaen

Læg tarotbogen på hylden – lær at læse kort med maven, hjertet og intuitionen

– hver tirsdag i 12 uger fra 27. februar – 15. maj 2023.

Jeg guider dig godt igennem de 78 tarotkort fordelt over 12 moduler af to timers varighed. Både nybegyndere og øvede kan deltage. Du får flere spændende opskrifter på, hvordan du tyder, læser oplæg, og bryder de hemmelige symboler, tegn og farver. Du kan til hver tid bruge dit eget tarotsæt, men der undervises i 3 tarotsæt for at du fornemme forskellen i *Aleister Crowley- *Rider- *Pilgrimskortene.

Tag et kig på *Sjælens Ressourcer – En guide til TAROT – pilgrimskortene* www.pilgrimscard.com

Hemmeligheden ved at læse kort med stor troværdighed er, hvordan du stiller spørgsmål til det, du vil have belyst.

Der findes flere tusinde slags tarotkort på verdensplan. Tarotkort er et system, som er let at lære, uanset hvilket tarotsæt du bruger. Der er 22 trumfkort samt 56 kort fordelt på 4 elementer. Ild, luft, vand og jord. Det bedste af alt er: Du kan sætte dig hen i sofaen med dine egne tarotkort.

Sæt dig godt til rette og nyd lidt godt til ganen, mens du bliver undervist i, hvordan tarotkortenes magiske univers kan bruges til husbehov og professionelt.

Vi mødes på zoom hver mandag kl. 19.00 – 21.00.

Lad mig komme i gang
online tarotkursus
online tarotkursus

Sådan er dit Online Tarot Kursus sammensat:

Modul 1 – 4.

Du lærer hvordan du læser oplæg og får viden om Den store Arkana med de 22 trumfkort. Betydningen af de mystiske symboler, farver, tegn og hemmelig koder. Du lærer at kombinere den store og lille Arkana med hinanden. Når du kender dette magiske systemet, har du et værktøj til at forbedre dine intuitive evner og opnå det, du ønsker, hvis du vel og mærke arbejder for sagen. Du kan lægge fremtidsprognoser for dig selv og andre. Du lærer at beregne din fødselsdags- + vækstkort – og hvordan det bruges i årets gang.

Modul 5 – 8.

Her lærer du om den lille Arkana med de 56 kort. Vi går i dybden med de fire elementer. Ild, luft, vand og jord. Vi berører de 12 stjernetegn. Du får vist oplæg omkring økonomi, arbejde, sundhed, kærlighedslivet, følelseslivet og dit sociale netværk. Kommunikation, samtaler og åndelige udvikling er den røde tråd i alle 12 moduler. Lyt, mærk, føl og fornem.

Modul 9 – 12.

Du får en virtuel kursist/sparringspartner og løser klientopgaver. Du trænes i intuitionens stemme, mave- og hjertefornemmelse. Du trænes i at lægge oplæg med kursister i gruppen. Oplæg med det astrologiske årshjul, kærlighed og karriere samt ja og nej-oplæg samt mange flere.

Derudover får du:

  • Materiale, du kan downloade eller udskrive til eget brug.

  • Alle optagelser og lydfiler fra hvert model. Dem modtager direkte i din indbakke, så du kan (gen-)se og (gen-)høre modulerne, når det passer ind i din hverdag.

  • Opgaver du kan øve dig på, mellem hvert modul – og derved blive bedre og bedre til at læse dine tarotkort.

Og ja; du har altid mulighed for at stille spørgsmål undervejs, under hvert modul.

Intro til tarot-online 1. februar 2023. kl. 19.00 på zoom.

Mød op og hør hvad kurset indeholder

Lyder det for godt til at være sandt? Det kan du lige tro, det ikke er. Det er meget bedre, end du tror. Sjovere, mere spændende og seriøst.

Mød den fortryllede fe, Tina Nurby. Hun er teknisk geni og guider dig godt igennem zoom online. Det er ikke så svært, når du først får det lært. Det tager kun 7 minutter.

Susanne Taylor fortæller alt om, hvad de 12 moduler med tarot indeholder. Hvad kan du forvente, og hvad kan du bruge tarotkortene til på hverdagsplan og som professionel tarotlæser.

Hvordan lyder det? Godt?

Ja tak, vis mig hvor jeg kan tilmelde mig !

Opsummering
– her er hvad du får:

  • 24 timers onlineundervisning på Zoom om Tarot, symboler, tegn, astrologi, farver og oplæg.
  • Medlemskab i lukket privat FB-gruppe til vidensdeling med Susanne.
  • Muligheden for at øve alene eller lave oplæg sammen med de andre deltagere.

  • Opgaver, du kan løse alene eller sammen med de andre deltagere.
  • 2 fantastiske undervisere – Susanne Taylor og Tina Nurby.
  • Materiale, du kan gemme og efterfølgende benytte til eget brug.
  • Et diplom på at du har færdiggjort dit online kursus.

Din investering i at få adgang til hele forløbet

(som én gang for alle, giver dig indblik i tarot kortenes verden)

KR 3.900,-

Ratebetaling: 3 rater 1.300,- pr. mdr. Få en aftale.

TAK TAK, tilmeld mig!

Stadig lidt i tvivl om, du skal slå til?

Mangler du de sidste argumenter for, hvorfor et ’Online Tarotkursus’ skal være din næste investering i dig selv? Hør hvad disse tre kvinder har fået ud af kurset:

“Man får usandsynligt meget for pengene”

Det der har været allermest fantastisk ved tarot onlinekurset er, at Susanne brugte tre forskellige sæt kort. Det gav mig meget dybere indsigt, og det var faktisk lidt af en åbenbaring virkelig at opdage tarotten og ikke bare Crowleys kort, som var de eneste, jeg kendte til før kurset.

Susannes meget umiddelbare måde at undervise på med humor og rene ord for pengene er helt genial. Det samme gælder den meget praksisnære og jordnære tilgang til kortene, og det gode samarbejde med Tina mærkes tydeligt. De kender hinanden, og rollerne er fordelt og velforberedt. Alt virker gennemtænkt, og man får fantastisk service af to imødekommende, uhøjtidelige, men seriøse samarbejdspartnere. Man hjælpes på alle fronter under hele forløbet.

– Linda Elvira Nielsdatter Gravesen

online tarotkursus

“Kortene har vist mulighederne, som jeg ikke før har set i dem”

Susannes Online Tarotkursus har lært mig at gå dybere i forståelsen. Læse fortid, fremtid og nutid. Organlæsning og bruge fødselsdagen til at læse på. Har givet mig noget at lege med. At læse mig selv er spændende, selvom jeg ikke er helt enig med budskabet, men jeg lærer af det og ser, vejen er der. Tak for et godt kursus. Nu er det mig, der skal fortsætte med at arbejde med kortene.

– Mona Nauschütt

”Vil anbefale det til alle
– fik selv så meget ud af det”

Jeg er blevet meget mere fortrolig med kortene og kan se en meget større sammenhæng i kortene, og at det kunne lade sig gøre at komme på kursus og blive en del af fællesskabet, og at det faktisk godt kunne lade sig gøre online, og vi kom fra vidt forskellige steder i Danmark, gjorde, at jeg fik nye tarotkollegaer, blev gladere for kortene og mere fortrolig med tydningen.

– Helle Ringberg

Det praktiske:

Indbetalingen er bindende, og du vil ved tilmelding modtage et dokument, som du bedes underskrive og sende retur. Dokumentet beskriver fortrolighedspolitik og deling af billeder og lyd, og du skriver under på, at du IKKE må dele materialet med andre.

Pris: 3.900 kr. skal betales til MobilePay 22640

Jo hurtigere du tilmelder dig, jo hurtigere kan vi gøre dig klar til zoom og indhente de nødvendige underskrifter om fortrolighed og deling af oplysninger på sociale medier, inden vi mødes første gang til intro 1. februar 2023.

Seneste tilmelding 27. februar 2022 kl. 12.00.

Tilmeld dig her:

Hvad ønsker du at tilmelde dig? *

Tag et kig ind i vores sociale kerne: