Kom på tarot kursus hjemme fra sofaen

– hver mandag i 12 uger fra 6. september til 22. november 2021

Jeg guider dig godt igennem de 78 tarotkort fordelt over 12 moduler af to timers varighed. Både nybegyndere og øvede kan deltage. Du får flere spændende opskrifter på, hvordan du tyder, læser oplæg, og bryder de hemmelige symboler, tegn og farver.

Hemmeligheden ved at læse kort med stor troværdighed er, hvordan du stiller spørgsmål til det, du vil have belyst.

Der findes flere tusinde slags tarotkort på verdensplan. Tarotkort er et system, som er let at lære, uanset hvilket tarotsæt du bruger. Der er 22 trumfkort samt 56 kort fordelt på 4 elementer. Ild, luft, vand og jord. Det bedste af alt er: Du kan sætte dig hen i sofaen med dine egne tarotkort.

Sæt dig godt til rette og nyd lidt godt til ganen, mens du bliver undervist i, hvordan tarotkortenes magiske univers kan bruges til husbehov og professionelt.

Lad mig komme i gang
online tarotkursus

Sådan er dit Online Tarot Kursus sammensat:

Modul 1 – 4.

Du lærer hvordan du læser oplæg og får viden om Den store Arkana med de 22 trumfkort. Betydningen af de mystiske symboler, farver, tegn og hemmelig koder. Du lærer at kombinere den store og lille Arkana med hinanden. Når du kender dette magiske systemet, har du et værktøj til at forbedre dine intuitive evner og opnå det, du ønsker, hvis du vel og mærke arbejder for sagen. Du kan lægge fremtidsprognoser for dig selv og andre. Du lærer at beregne din fødselsdags- + vækstkort – og hvordan det bruges i årets gang.

Modul 5 – 8.

Her lærer du om den lille Arkana med de 56 kort. Vi går i dybden med de fire elementer. Ild, luft, vand og jord. Vi berører de 12 stjernetegn. Du får vist oplæg omkring økonomi, arbejde, sundhed, kærlighedslivet, følelseslivet og dit sociale netværk. Kommunikation, samtaler og åndelige udvikling er den røde tråd i alle 12 moduler. Lyt, mærk, føl og fornem.

Modul 9 – 12.

Du får en virtuel kursist/sparringspartner og løser klientopgaver. Du trænes i intuitionens stemme, mave- og hjertefornemmelse. Du trænes i at lægge oplæg med kursister i gruppen. Oplæg med det astrologiske årshjul, kærlighed og karriere samt ja og nej-oplæg samt mange flere.

Derudover får du:

  • Materiale, du kan downloade eller udskrive til eget brug.

  • Alle optagelser og lydfiler fra hvert model. Dem modtager direkte i din indbakke, så du kan (gen-)se og (gen-)høre modulerne, når det passer ind i din hverdag.

  • Opgaver du kan øve dig på, mellem hvert modul – og derved blive bedre og bedre til at læse dine tarotkort.

Og ja; du har altid mulighed for at stille spørgsmål undervejs, under hvert modul.

Spring med på vores online intromøde om tarotkort

d. 22. august 2021 kl. 19.00 – 20.00 og hør os fortælle, hvorfor du bør deltage.

Lyder det for godt til at være sandt? Det kan du lige tro, det ikke er. Det er meget bedre, end du tror. Sjovere, mere spændende og seriøst.

Mød den fortryllede fe, Tina Nurby. Hun er teknisk geni og vil guide dig godt igennem zoom online. Det er ikke så svært, når du først får det lært. Det tager kun 7 minutter.

Susanne Taylor fortæller alt om, hvad de 12 moduler med tarot indeholder. Hvad kan du forvente, og hvad kan du bruge tarotkortene på hverdagsplan og som professionel til.

Hvordan lyder det? Godt?

Ja tak, vis mig hvor jeg kan tilmelde mig !

Opsummering
– her er hvad du får:

  • 24 timers onlineundervisning på Zoom om Tarot, symboler, tegn, astrologi, farver og oplæg.
  • Medlemskab i lukket privat FB-gruppe til vidensdeling med Susanne.
  • Muligheden for at øve alene eller lave oplæg sammen med de andre deltagere.

  • Opgaver, du kan løse alene eller sammen med de andre deltagere.
  • 2 fantastiske undervisere – Susanne Taylor og Tina Nurby.
  • Materiale, du kan gemme og efterfølgende benytte til eget brug.
  • Et diplom på at du har færdiggjort dit online kursus.

Din investering i at få adgang til hele forløbet

(som én gang for alle, giver dig indblik i tarot kortenes verden)

KR 3.600,-

 Ratebetaling: 3 rater 1.300,- pr. mdr. Få en aftale.

Det praktiske:

Indbetalingen er bindende, og du vil ved tilmelding modtage et dokument, som du bedes underskrive og sende retur. Dokumentet beskriver fortrolighedspolitik og deling af billeder og lyd, og du skriver under på, at du IKKE må dele materialet med andre.

De 3.600 kr. skal betales til MobilePay 22640

Jo hurtigere du tilmelder dig, jo hurtigere kan vi gøre dig klar til zoom og indhente de nødvendige underskrifter om fortrolighed og deling af oplysninger på sociale medier, inden vi mødes første gang 22. august 2021.

Seneste tilmelding er 5. september 2021 kl. 12.00

Tilmeld dig her:

Hvad ønsker du at tilmelde dig? *
Mange tak - din tilmelding er nu afsendt.
Der skete en fejl. Prøv venligst igen.