Tarotkursus

 Bliv tarotlæser på 5 måneder

 1. september 2018  – 5. januar 2019

        Lær hvordan du kommunikerer med tarot og manifesterer dine mål.

På fem måneder får du viden og indsigt nok  til at anvende tarotkortene på dig selv og andre.

Tag med på  et spirituelt udviklingsforløb  over fem lørdage. Find din sjæls stemme og udnyt dit potentiale. De smukke tarotkort er et unik redskab, der giver troværdige budskaber du kan stole, når de bruges på rette vis. Og det lære jeg dig.

  Du lære at lytte og stole på dine instinkter, og du kan med fordel anvende tarotkort og supplere din indtægtskilde som  spirituel rådgiver og alternativ behandler.

                                                                                                                                 

Hvad kan du forvente

Du lærer at gå et spadestik dybere med de 78 smukke tarotkort. Jeg anvender Aliester Crowleys tarotsæt, men du er velkommen til at medbringe dine eget tarotkort.

Du lærer om farverne, symbolerne og planeternes betydning. Hvad er forskellen på den store og lille arkana, og hvordan husker du kortenes betydning? Du lærer at lægge  oplæg for dig selv og andre på en hurtig og nem måde.

Du får kendskab til de mange teknikker, der gør dig til en dygtig og pålidelig tarotlæser. Når dine intuitive evner trænes igennem tarot symboler, så  opnår du kunsten at læse tarotkort på en jordbunden og nærværende måde.

Vigtig: Tarotkort skal betragtes som små røgtenbilleder, hvor du får spirituelle budskaber du kan bruge i din egen udvikling og livskarriere. Kortenes kan også  bidrage som inspirationskilde til at manifestere dine fremtidsdrømme og ønsker. Tænkt stort – tro på at du kan gøre hvad du er skabt til.

Hvad kan tarot hjælpe med

Tarotkortene afsløre skyggesider skjulte evner og talenter. Indblik i fortiden, nutiden og fremtiden. Bliver kortene tolket på den rigtige måde, så er der hjælp og løsninger at hente til enhver livssituation.  Du lære også hvordan du kan tiltrække mere overflod, sundhed og rigdom ved hjælp af bøn og velsignelser.

Vi mødes hver måned. Du får efterfølgende hjemmeopgaver. Efter 5 måneder kan du tolke oplæg for dig selv og andre. Det anbefales, at du øver dig mellem hvert modul, og indkalder frivillige til at øve dine oplæg. Det er en fordel at skrive dagbog over dine tarot læsninger. Vækstforløbet er baseret på at styrke din intuition og klarsynsevner, samt at træne den indre mavefornemmelse Du bliver simpelthen en dygtig tarotlæser med mine  viden og teknikker.

Du lærer stoffet at kende på en levende og humoristisk måde. Men bare rolig, der bliver også tid til fordybelse og refleksion. Nu til de 5 moduler.

 5 lørdagsmoduler


Modul 1.
Du lærer at opdele kortene fra den store og lille Arkana. Vi gennemgår den  Store arkana som består af 22. kort Du lærer desuden at lægge oplæg og stille de rigtige spørgsmål, der givet troværdige svar du kan bruge lige med det samme.

moenternes-diciplin-1
Modul 2.
Du lærer om de 14 møntkort principper samt stjernetegn og planeter. Du lærer oplæg der relaterer til  karrieren, økonomien, sundhed, samt dit jordiske kraftfelt. Vi ser de materielle resultater af vores fysiske tilstande.

baegrenes-diciplin-naerbillede
Modul 3.
Nu kommer vi til bægrenes discipliner, samt stjernetegn og planeter. Du lærer oplæg, der relaterer til dit kærlighedsforhold, venskabsrelationer, udfordringer og sunde forhold, samt dit følelsesmæssige kraftfelt.  Vi ser med hjertet.

svaerd-diciplin-naerbillede
Modul 4.
Vi forsætter med sværdenes principper samt stjernetegn og planeter. Du lærer oplæg, der relaterer til tankernes verden, kommunikation, samt dit mentale kraftfelt. Dine tanker for den du er.

stokkens-diciplin-naerbillede
Modul 5.
Den sidste disciplin er stokkenes kort, stjernetegn og planeter. Du lærer oplæg, der relaterer til kreative ideer, opfindsomhed og projekter, samt dit åndelige kraftfelt.   Handling, inspiration og manifestation skaber flow og energi. Diplomoverrækkelse.

diplom_zoom

 Det praktiske

Pris. 6.500 kroner.

 Prisen er inklusiv arbejdsopgaver, diplom, kaffe/te/ kage. Tarotbogen “Tarot Kort  og Godt.”

Adresse: lslands Brygge kulturhus. 18. 2300. KBH. S. Lokalerum Salonen.

Undervisning . 1 x pr måned af 5 lørdage  fra 11.00 – 15.00. Max 8 kursister.

5 lørdage.  1. September. 6. Oktober. 3. November. 1. December 2018. 5. Januar. 2019.

Depositum 1000 kroner betales ved tilmelding – Restbeløb 5.500 kr. Betaling senest 1. august 2018. “Ratebetaling kan aftales”

Tarot kursuset er bindende. Depositum og restbeløb refunderes ikke uanset årsag.
Betaling: Mobile Pay: 29 26 92 02.

 Alle pladser er udsolgt.

 Tilmeld dig: Nyt tarot kursus. Start.  2. Marts, 6.  April. 4. Maj 1.Juni. 29. Juni 2019
Tilmeldingen via info@susannetaylor.dk / Spørg løs: 50 900 418