Tarotuddannelsen 2021

    Kom med på min tarotuddannelse, så jeg kan lære dig, hvordan du får gang i din tarotbusiness

 5 lørdage: 6. marts. 27. marts, 24. april, 15. maj, 19. juni. 2021.

Er du alternativ behandler, selvstændig, iværksætter, coach, eller blot nysgerrig efter at benytte dig af tarotkortene på din personlige livsrejse, så er denne uddannelse skræddersyet til dig.  Tarotkortene bidrager med at udvikle dit klarsyn og styrke dine intuitive evner, så du kan bruge tarotlæsningen som et populært arbejdsredskab i det daglige.

Ønsker du at skabe grobund for en god karrierevej igennem tarotlæsning, kan du passe på dig selv, og er du moden og ansvarsbevidst, har du muligheden for at synliggøre dig overalt på jorden uden overdrivelse. Du kan bo hvor som helst og tiltrække kunder gennem website, nyhedsbreve, online kurser, podcast, via YouTube kanalen, Instagram, Facebook, ved at blogge, på TV, i radio og meget mere.

 Har du lyst til at vide hvordan?

Susannes store viden og erfaringer i mediebranchen kommer du til at nyde godt af!

Kom tæt på dig selv

I denne tarotuddannelse får du indsigter og opskrifter til at anvende tarotkortene på dig selv og andre. Med tarotkortene lige ved hånden lærer du også at bruge intuitionens indre stemme – du modtager inspirerende budskaber, vejledning og motivation som kan bruges lige med det samme.

Ekstra goder: Du kommer med i en lukket fb gruppe til vidensdeling. Vi ses i gruppen hver uge. Du får i tilgift lagt dit personlige horoskop med en privat telefonsession efter aftale. Du får tarotsættet. “Sjælens Ressourcer. En guide til pigrimskortene” Du får en træningspartner mellem hvert modul. Du får bogen: “Tarot Kort og Godt,” samt et uddannelsesbevis. Og ikke mindst får du et stærkt spirituelt netværk. Du må gerne reklamere for dine ydelser og produkter.

Tarotuddannelsen begynder her

Du skal betragte tarotkortene som røntgenbilleder, hvor du ser, føler og mærker. Du leder kort sagt efter, om der er tegn på healing og transformation. Kortene bidrager som inspirationskilde til at manifestere dine mål og fremtidsdrømme. Det er hårdt arbejde, intet kommer af sig selv. Tænkt stort og vær lidt vild.

  • Du lærer om farverne, symbolerne og planeternes betydning.
  • Du lærer forskellen på den store og lille Arkana, og hvordan du husker kortenes betydning.
  • Du lærer at lægge oplæg for dig selv og støtte andre på deres livsvej.
  • Du bliver en jordbunden og pålidelig tarotlæser med begge ben på jorden.
  • Du får kendskab til de mange teknikker, der gør dig til en sikker og troværdig tarotmentor.
  • Derudover afslører tarotkortene skyggesider, skjulte evner og talenter.

Men stop, du lærer mere endnu …

  • Du får indblik i fortiden, nutiden og fremtiden. Bliver kortene tolket på den rigtige måde, så er der hjælp at hente til enhver livssituation.
  • Du lærer også hvordan du kan tiltrække mere overflod og sundhed ved hjælp af bøn og velsignelser.
  • Du lærer at lytte, stille spørgsmål og støtte andre med dine personlige redskaber herunder “Loven om tiltrækning”
  • Du lærer stoffet at kende på en koncentreret, levende og humoristisk måde. Men bare rolig, der bliver også tid til fordybelse, refleksion, øvelser og gruppearbejde.

Tips. Det er en fordel at skrive dagbog over dine tarotlæsninger. Tidsforbrug: 30 – 60 min dagligt. Uddannelsesforløbet er baseret på at styrke din intuition og stole på de budskaber, du modtager. Lyt til hjerte og følelser. Du må mærke dig selv, før du kan mærke andre. Dine personlige erfaringer og indsigter vil forme og udvikle din unikke måde at fortolke tarotkortene på.  Vær den du er.

Anbefalet tarotsæt

“Sjælens Resurser – En guide til pilgrimskortene” samt “Aliester Crowley” tarotsæt er begge sæt velegnet til sjæls og terapeutisk arbejde, men det er intet krav. Tag gerne dit personlige sæt med på tarotuddannelsen.

 Modul #1

Du bliver indviet i den hemmelige metode, der forbinder den store og lille Arkana med hinanden. Hvordan bruges den store Arkana med de 22 trumfkort? Hvilke kort kan du stole på, og hvilke budskaber skal du være på vagt overfor? Vi ser på den store Arkana. Narren. Magikeren. Ypperstepræstinden. Kejserinden. Kejseren. Ypperstepræsten. Du træner oplæg i den store Arkana. Hvordan du stiller du spørgsmål korrekt, og hvordan den store Arkana hænger sammen med den lille Arkana med de 56 kort.  Vi laver spirituelle øvelser, der styrker dit potentiale. Gruppearbejde.

Modul #2

Hvad betyder møntkortenes principper, samt de tilhørende stjernetegn og planeter: Tyren, jomfruen og stenbukken. Du træner oplæg, der vedrører karrieren, økonomien, sundhed og dit praktiske liv. Hvad betyder de mange tegn. Kort sagt: Har du god jordforbindelse? Hvordan forenes karrieren og familielivet uden stress og jag? Vi ser på den store Arkana. De elskende. Vognen. Retfærdigheden. Eneboeren. Skæbnehjulet. Gruppearbejde.

Modul #3

Hvad betyder bægrenes discipliner, samt de tilhørende stjernetegn og planeter: Krebsen, skorpionen og fisken. Hvad ønsker dit hjerte, og hvad elsker du at gøre i hverdagen? Du træner oplæg om kærlighedslivet, til venskaber, kæresten, ægtefællen, og familiemedlemmer. Vi ser på den store Arkana. Styrken. Den hængte mand. Døden. Mådehold. Djælvlen. Gruppearbejde.

Modul #4

Hvad betyder sværdenes principper, samt de tilhørende stjernetegn og planeter: Tvillingen, vægten og vandmanden. Du træner dit mentale ståsted. Hvad tænker du om fortiden, nutiden og fremtiden? Du træner oplæg på formidling, kommunikation, sprog, tanker og de sociale medier. Hvad gør du for at få opmærksomhed? Er du god til at sætte grænser? Både i dit karriere  og privatliv? Vi ser på den store Arkana. Tårnet. Stjernen. Månen. Solen. Dommen. Universet. Gruppearbejde.

Modul #5

Hvad betyder stokkenes princippe, samt de tilhørende stjernetegn og planeter: Vædderen, løven og skytten. Du træner fremtidsoplæg om mål, længsler og drømme. Hvad er din fremtidsvision?  Gruppearbejde. Vi tager afsked – overrækkelse af uddannelsesbevis.

 Din investering  – 16.000 kroner 

Spar 1.000 kroner ved kontant betaling senest 1. januar 2021.

Pris: 15.000 kroner.

Det praktiske:

Adresse: Lene Hansson Well-ness Center. Holbergsgade 25. 1057 København. Der er gode  forretningsmuligheder og aktivt cafeliv. Nyhavn ligger lige om hjørnet med mange gode spisesteder. Der er gode parkeringsforhold. 5 min til Metroen Kongens Nytorv og flere gode busforbindelser.

Undervisningen er i dejlige store  lokaler. God plads ved bordene og behagelige stole samt køkken og køleskab. Frokost sørger du selv for.

Eksklusivt hold med max 8 kursister.

5 lørdage: Dato: 6. marts. 27. marts. 24. april. 15. maj. 19. juni.  2021. KL. 11.00 – 1600.

Pris: 16.000 kroner. Spar1.000 kroner. Betal kontant 15.000 kroner senest. d 1. febuar 2021.

 Ring for ratebetaling  Betal over 3 gange. 1 rate. 6000 kr. 2 rate.5000.kr. 3 rate 5000 kr.

Tarotuddannelsen er bindende. Betalingen er ikke refunderbar. Bliver tarotuddannelsen mod forventning aflyst, så får du alle dine penge retur.

 Opsummering

Liveundervisning, træningspartner, spændende opgaver mellem hvert modul. Facebook lukket gruppe,  under og efter forløbet. En personlig telefonkonsultation med horoskoplæsning, tarotbogen.”Tarot Kort og Godt” tarotsættet. “Sjælens Ressourcer- En guide til pilgrimskortene”. Uddannelsesbevis. Kaffe, te, vand, og frugt.

Du må gerne optage hele uddannelsen på pc og mobil.

 Tilmelding og afklarende spørgsmål til tarotuddannelsen.  Jeg er her for at hjælpe. Mail.  info@susannetaylor.dk.  Kontakt:  +45 50 900 418.