Tarotforløb over 5 måneder

Få Det Bedre helsecenter – Bønstrup vej 11 6580 Vamdrup | Dato: 30. september. 2o23 – 3. februar 2024.

Er du alternativ behandler, selvstændig, iværksætter, coach, eller blot nysgerrig efter at benytte dig af tarotkortene på din personlige livsrejse? – Så er det farverige og kreative tarotforløb skræddersyet til dig!

Tarotkortene bidrager med at udvikle dit klarsyn og styrke dine intuitive evner. Ved at lære kunsten at læse kort for dig selv og andre, vil du hurtig fornemme, hvad der er på spil i fremtiden. Tarot viser magiske tegn, der antyder hvilke retning der er bedst for dig, eller dine kunder.

tarotuddannelse

Tarotlæsning som karrierevej

Hvis du kan passe på dig selv, og er moden og ansvarsbevidst, så har du muligheden for at synliggøre dig overalt på jorden – uden overdrivelse. Du kan bo hvor som helst og tiltrække kunder gennem website, nyhedsbreve, online kurser, podcast, via YouTube kanalen, Instagram, Facebook, ved at blogge, på TV, i radio og meget mere. Jeg siger det bare du har så mange muligheder.

 Har du lyst til at vide hvordan?

Susannes store viden og erfaringer i mediebranchen kommer du til at nyde godt af – med garanti.

Kom tæt på dig selv

På dette tarotforløb får du indsigter og opskrifter til at anvende tarotkortene på dig selv og andre. Med tarotkortene lige ved hånden lærer du også at bruge intuitionens indre stemme – du modtager inspirerende budskaber, vejledning og motivation som du træner med de andre kursister.

Dit tarotforløb begynder her

Du skal betragte tarotkortene som røntgenbilleder, hvor du ser, føler og mærker. Du leder kort sagt efter, om der er tegn på healing og transformation. Kortene bidrager som inspirationskilde til at manifestere dine mål og fremtidsdrømme. Det er hårdt arbejde, intet kommer af sig selv. Tænk stort og vær lidt vild.

 • Du lærer om farverne, symbolerne og planeternes betydning.

 • Du lærer forskellen på den store og lille Arkana, og hvordan du husker kortenes betydning.

 • Du lærer at lægge oplæg for dig selv og støtte andre på deres livsvej.

 • Du bliver en jordbunden og pålidelig tarotlæser med begge ben på jorden.

 • Du får kendskab til de mange teknikker, der gør dig til en sikker og troværdig tarotmentor.

 • Derudover afslører tarotkortene skyggesider, skjulte evner og talenter.

Men stop, du lærer mere endnu …

 • Du får indblik i fortiden, nutiden og fremtiden. Bliver kortene tolket på den rigtige måde, så er der hjælp at hente til enhver livssituation.

 • Du lærer også hvordan du kan tiltrække mere overflod og sundhed ved hjælp af bøn og velsignelser.

 • Du lærer at lytte, stille spørgsmål og støtte andre med dine personlige redskaber herunder “Loven om tiltrækning”

 • Du lærer stoffet at kende på en koncentreret, levende og humoristisk måde.

 • Bare rolig, der bliver også tid til fordybelse, refleksion, øvelser og gruppearbejde.

Tips! Det er en fordel at skrive dagbog over dine tarotlæsninger. Tarotforløbet er baseret på at styrke din intuition og stole på de budskaber, du modtager. Lytte til hjerte og følelser. Du må mærke dig selv, før du kan mærke andre.

Dine personlige erfaringer og indsigter vil forme og udvikle din unikke måde at fortolke tarotkortene på. Vær den du er.

Her er dine undervisere:

Tina Nurby – Cerficeret Master i Hypnose og indehaver af Tinanurby.com – og så er hun en online-tryllefe og zoom-mester. Tina styrer alt teknik med fast og sikker hånd.

Susanne Taylor – Danmarks førende videnskvinde indenfor tarot og astrologi. Underviser på Tarotskolen.dk, skaberen af tarotsættet Pilgrimscard.com samt indehaver og hjertet bag Susannetaylor.dk.

Sådan er tarotforløbet sammensat

Metode #1

Du bliver indviet i den hemmelige metode, der forbinder den store og lille Arkana med hinanden. Hvordan bruges den store Arkana med de 22 trumfkort? Hvilke kort kan du stole på, og hvilke budskaber skal du være på vagt overfor? Vi ser på den Store Arkana. Narren. Magikeren. Ypperstepræstinden. Kejserinden. Kejseren. Ypperstepræsten. Du træner oplæg med den store Arkana. Hvordan du stiller du spørgsmål korrekt, og hvordan hænger den Store Arkana hænger sammen med den lille Arkana. I alt med de 56 kort.

Vi laver spirituelle øvelser, der styrker dit potentiale + gruppearbejde samt visualiseringsrejser.

tarotuddannelse

Metode #2

Hvad betyder møntkortenes principper, samt de tilhørende stjernetegn og planeter: Tyren, jomfruen og stenbukken. Du træner oplæg med organmetoden, der vedrører karrieren, økonomien, sundheden og dit praktiske liv. Hvad betyder de mange tegn? Kort sagt: Har du god jordforbindelse? Hvordan forenes karrieren og familielivet med god samvittighed? Vi ser på den Store Arkana. De elskende. Vognen. Retfærdigheden. Eneboeren. Skæbnehjulet. Gruppearbejde og øvelser.

Tina fortæller: Vejen til økonomisk selvværd –  fordele og ulemper som iværksætter.

tarotuddannelse

Metode #3

Hvad betyder bægrenes discipliner, samt de tilhørende stjernetegn og planeter: Krebsen, skorpionen og fisken. Hvad ønsker dit hjerte, og hvad elsker du at gøre i hverdagen? Du træner oplæg om hjertemetoden kærlighedslivet, til venskaber, kunder, kæresten, ægtefællen, og familiemedlemmer. Vi ser på den store Arkana. Styrken. Den hængte mand. Døden. Mådehold. Djævlen. Gruppearbejde og øvelser.

Tina fortæller: Få større indsigt i hvem du er: Relationspyramiden er en metode til at afsløre hvem du omgås og hvordan du opfatter dig selv.
tarotuddannelse

Metode #4

Hvad betyder sværdenes principper, samt de tilhørende stjernetegn og planeter: Tvillingen, vægten og vandmanden. Du træner dit mentale ståsted. Hvad tænker du om fortiden, nutiden og fremtiden? Du træner oplæg på formidling, kommunikation, sprog, tanker og de sociale medier. Hvad gør du for at få opmærksomhed? Er du god til at afgrænse dig? Både i din karriere og privatliv? Vi ser på den store Arkana. Tårnet. Stjernen. Månen. Solen. Dommen. Universet. Hvordan kommer du frem i rampelyset uden at det koster dig fem flade kroner.
Susanne og Tina deler tips og tricks: Lær at blive en dygtig tarotformidler.
tarotuddannelse

Metode #5

Hvad betyder stokkenes principper, samt de tilhørende stjernetegn og planeter: Vædderen, løven og skytten. Træn fremtidsoplæg om dine mål, længsler og drømme. Hvad er dine fremtidsplaner?

Tina laver en afsluttende fremtidsvisualiering, som sætter flow i dine fremtidsdrømme.

Vi tager afsked. Knus og kram – overrækkelse af flot farverigt diplom. Du er bestået.

tarotuddannelse

Du får også:

 • Medlemskab i en lukket Facebookgruppe til vidensdeling.

 • En træningspartner mellem hvert modul.

 • Personlig telefonkonsultation med det astrologiske oplæg. (60 min: Værdi 1.800 kr.)

 • Tarotsættet. “Sjælens Ressourcer. En guide til pigrimskortene” (Værdi 475 kr.)
 • Tarotbogen: ”Tarot Kort og Godt.” (Værdi 249 kr.)

 • Personlig coaching omkring forretning og økonomi.  (90 min: Værdi 1.800 kr.)

PLUS: Et stærkt spirituelt netværk, hvor du frit kan reklamere for dine ydelser og produkter samt et flot farverigt uddannelses-diplom.

Din investering og udbytte

(som for alvor kan sætte gang i dine tarotambitioner)

KR 14.000,-

  Ratebetaling: Få en aftale.

Det praktiske:

Der er plads til max 14 kursister over 5 måneder over 5 lørdage.

Instruktører:

Susanne Taylor – forfatter, astrolog & tarotekspert.

Tina Nurby – Iværksætter, coach & hypnoseterapeut.

Datoer: 30. september. / 28. oktober. / 25. november. 2023/ 6. januar. /3. februar. 2024. – Tidspunkt: 11.00-15.30.

Tarotforløbet finder sted i dejlige lyse lokaler med stort køkken (Gratis parkering). Du må gerne optage hele tarotforløbet på mobilen.

Ved tilmelding, betales depositum på 2.000. kroner. Kontant. 14.000 kroner. Rater. 4 x 3000 kroner. Betal mobileshop. 22.640

Få en aftale med Tina Nurby.

Tarotforløbet er bindende og depositum er ikke refunderebar. Bliver tarotkurset aflyst, får du selvfølgelig alle pengene retur. Kaffe, te, vand, kage og frugt er inklusiv prisen. Frokost sørger du selv for.

Tag et kig ind i vores sociale kerne:

Tilmeld dig tarotforløbet her:

Optagelse: 

Ring til Susanne og få en afklarende samtale: 50 900 418.