Tarotuddannelsen 2023 / 2024

Skal vi spotte fremtiden sammen?

Tag med på en 5 måneders farverig og kreativ tarotuddannelse skræddersyet til dig.

Tarot er ikke kun et mystisk værktøj, det er også en fornøjelig rejse ind i selvopdagelse og indre udvikling. Og ved du hvad? Erhvervslivet er ved at vågne op og indse, at de bløde og sjælelige værdier er nøglen til succes. Det er ikke længere nok med kedelige videnskabelige rapporter, der får folk til at falde i søvn. Nej, fremtidens arbejdsgang er en blanding af seriøsitet og spænding – og her kommer tarot ind i billedet!

Forestil dig at kunne bruge tarottens visdom og indsigt til at skabe sjove, dynamiske og effektive arbejdsprocesser, men også helt privat. Det er som at slå to fluer med et smæk – smart, ikke sandt? Den mentale og spirituelle del går hånd i hånd, og du kan også vælge at supplere dit liv med astrologi, håndtydning, krystaller, drømmetydning, yoga eller meditation. Alt er tilladt, og det er det nye normale!

Glem alt om at dukke nakken og tro på janteloven. Fremtiden er for dig, der tør følge din passion og gøre det, du elsker. Når du følger dit hjerte, tiltrækker du høj energi, og succesen følger naturligt.

Så hvis du ønsker en tarotuddannelse, der ikke kun er lærerig, men også sjov og givende, så er det her, du hører til! Vi har ingen kedelige lektioner her – kun spændende udfordringer, selvopdagelse og masser af grin. Tarotuddannelsen kunne meget vel være det spændende skridt, du har brug for for at krydre dit liv og nå nye højder.

Sted: Få Det Bedre helsecenter – Bønstrup vej 11 6580 Vamdrup | Dato: 30. september. 2023 – 3. februar 2024.

Tag springet – skab en karrierevej eller blot som en personlig udviklingsrejse.

Du har muligheden for at synliggøre dig overalt på jorden – uden overdrivelse. Du kan bo hvor som helst og tiltrække kunder gennem website, nyhedsbreve, online kurser, podcast, via YouTube kanalen, Instagram, Facebook, ved at blogge, på TV, i radio og meget mere. Jeg siger det bare, du har så mange muligheder.

Har du lyst til at vide hvordan?

Susannes store viden og erfaringer i mediebranchen kommer du til at nyde godt af – med garanti.

Kom tæt på dig selv

På denne tarotuddannelse får du indsigter og opskrifter til at anvende tarotkortene på dig selv og andre. Med tarotkortene lige ved hånden lærer du også at bruge intuitionens indre stemme – du modtager inspirerende budskaber, vejledning og motivation som du træner med de andre kursister. Ved gennemført tarotforløb modtager du et flot diplom.

Din tarotudannelse begynder her

Du skal betragte tarotkortene som røntgenbilleder, hvor du ser, føler og mærker. Du leder kort sagt efter, om der er tegn på healing og transformation. Kortene bidrager som inspirationskilde til at manifestere dine mål og fremtidsdrømme. Det er hårdt arbejde, intet kommer af sig selv. Tænk stort og vær lidt vild.

 • Du lærer om farverne, symbolerne og planeternes betydning.

 • Du lærer forskellen på den store og lille Arkana, og hvordan du husker kortenes betydning.

 • Du lærer at lægge oplæg for dig selv og støtte andre på deres livsvej.

 • Du bliver en jordbunden og pålidelig tarotlæser med begge ben på jorden.

 • Du får kendskab til de mange teknikker, der gør dig til en sikker og troværdig tarotlæser/mentor.

 • Derudover afslører tarotkortene skyggesider, skjulte evner og talenter.

Men stop, du lærer mere endnu …

 • Du får indblik i fortiden, nutiden og fremtiden. Bliver kortene tolket på den rigtige måde, så er der hjælp at hente til enhver livssituation.

 • Du lærer også hvordan du kan tiltrække mere overflod og sundhed ved hjælp af bøn og velsignelser.

 • Du lærer at lytte, stille spørgsmål og støtte andre med dine personlige redskaber herunder “Loven om tiltrækning”

 • Du lærer stoffet at kende på en koncentreret, levende og humoristisk måde.

 • Bare rolig, der bliver også tid til fordybelse, refleksion, øvelser og gruppearbejde.

Tips! Det er en fordel at skrive dagbog over dine tarotlæsninger. Tarotforløbet er baseret på at styrke din intuition og stole på de budskaber, du modtager. Lytte til hjerte og følelser. Du må mærke dig selv, før du kan mærke andre.

Dine personlige erfaringer og indsigter vil forme og udvikle din unikke måde at fortolke tarotkortene på. Vær den du er.

Sidder du nu og tænker: JA TAK! Det vil jeg gerne lære – så klik på den magiske knap og tilmeld dig udannelsen eller book din samtale ↓

Her er dine undervisere:

Tina Nurby – Cerficeret Master i Hypnose og indehaver af Tinanurby.com – og så er hun en online-tryllefe og zoom-mester. Tina styrer alt teknik med fast og sikker hånd.

Susanne Taylor – Danmarks førende videnskvinde indenfor tarot og astrologi. Underviser på Tarotskolen.dk, skaberen af tarotsættet Pilgrimscard.com samt indehaver og hjertet bag Susannetaylor.dk.

Kom tættere på underviserne på Instagram her:

Sådan er tarotforløbet sammensat

Metode #1

Du bliver indviet i den hemmelige metode, der forbinder den store og lille Arkana med hinanden. Hvordan bruges den store Arkana med de 22 trumfkort? Hvilke kort kan du stole på, og hvilke budskaber skal du være på vagt overfor? Vi ser på den Store Arkana. Narren. Magikeren. Ypperstepræstinden. Kejserinden. Kejseren. Ypperstepræsten. Du træner oplæg med den store Arkana. Hvordan du stiller du spørgsmål korrekt, og hvordan hænger den Store Arkana hænger sammen med den lille Arkana. I alt med de 56 kort.

Vi laver spirituelle øvelser, der styrker dit potentiale + gruppearbejde samt visualiseringsrejser.

tarotuddannelse

Metode #2

Hvad betyder møntkortenes principper, samt de tilhørende stjernetegn og planeter: Tyren, jomfruen og stenbukken. Du træner oplæg med organmetoden, der vedrører karrieren, økonomien, sundheden og dit praktiske liv. Hvad betyder de mange tegn? Kort sagt: Har du god jordforbindelse? Hvordan forenes karrieren og familielivet med god samvittighed? Vi ser på den Store Arkana. De elskende. Vognen. Retfærdigheden. Eneboeren. Skæbnehjulet. Gruppearbejde og øvelser.

Tina fortæller: Vejen til økonomisk selvværd –  fordele og ulemper som iværksætter.

tarotuddannelse

Metode #3

Hvad betyder bægrenes discipliner, samt de tilhørende stjernetegn og planeter: Krebsen, skorpionen og fisken. Hvad ønsker dit hjerte, og hvad elsker du at gøre i hverdagen? Du træner oplæg om hjertemetoden kærlighedslivet, til venskaber, kunder, kæresten, ægtefællen, og familiemedlemmer. Vi ser på den store Arkana. Styrken. Den hængte mand. Døden. Mådehold. Djævlen. Gruppearbejde og øvelser.

Tina fortæller: Få større indsigt i hvem du er: Relationspyramiden er en metode til at afsløre hvem du omgås og hvordan du opfatter dig selv.
tarotuddannelse

Metode #4

Hvad betyder sværdenes principper, samt de tilhørende stjernetegn og planeter: Tvillingen, vægten og vandmanden. Du træner dit mentale ståsted. Hvad tænker du om fortiden, nutiden og fremtiden? Du træner oplæg på formidling, kommunikation, sprog, tanker og de sociale medier. Hvad gør du for at få opmærksomhed? Er du god til at afgrænse dig? Både i din karriere og privatliv? Vi ser på den store Arkana. Tårnet. Stjernen. Månen. Solen. Dommen. Universet. Hvordan kommer du frem i rampelyset uden at det koster dig fem flade kroner.
Susanne og Tina deler tips og tricks: Lær at blive en dygtig tarotformidler.
tarotuddannelse

Metode #5

Hvad betyder stokkenes principper, samt de tilhørende stjernetegn og planeter: Vædderen, løven og skytten. Træn fremtidsoplæg om dine mål, længsler og drømme. Hvad er dine fremtidsplaner?

Tina laver en afsluttende fremtidsvisualiering, som sætter flow i dine fremtidsdrømme.

Vi tager afsked. Knus og kram – overrækkelse af flot farverigt diplom. Du er bestået.

tarotuddannelse

Du får også:

 • Medlemskab i en lukket Facebookgruppe til vidensdeling.

 • En træningspartner mellem hvert modul.

 • Personlig telefonkonsultation med det astrologiske oplæg. (60 min: Værdi 1.800 kr.)

 • Tarotsættet. “Sjælens Ressourcer. En guide til pigrimskortene” (Værdi 475 kr.)
 • Tarotbogen: ”Tarot Kort og Godt.” (Værdi 249 kr.)

 • Personlig coaching omkring forretning og økonomi.  (90 min: Værdi 1.800 kr.)

PLUS: Et stærkt spirituelt netværk, hvor du frit kan reklamere for dine ydelser og produkter samt et flot farverigt uddannelses-diplom.

Din investering og udbytte

For første gang udbyder vi en tarotuddannelse dedikeret til kreative og glade ildsjæle.

 Pris kun 14.000,-

(som for alvor kan sætte gang i dine tarotambitioner)

Træf din bedste beslutning nu!

Book en afklarende samtale:

Denne samtale er for dig, der er interesseret i forløbet. Sammen bruger vi ca. 20 min. på at finde ud af om tarotuddannelsen er det rigtige match for dig.

Jeg sender dig en mail, for at finde et tidspunkt for samtalen – som er 100% gratis og uforpligtende.

Snup din plads på uddannelsen

Du ved bare, at du skal med på tarotuddannelsen. Der er plads til max 14 deltager. Tilmeld dig med det samme lige her ↓

Du betaler depositum på 2.000 kroner nu og restbeløbet på 12.000 kr seneste d. 25 september 2023. Automatisk betaling hos EasyMee

Det praktiske:

Vi ses over 5 måneder over 5 lørdage.

Instruktører:
Susanne Taylor – forfatter, skribent, astrolog, tarotmester & kortdesigner.

Tina Nurby – Cerficeret Master i hypnoseterapi, NLP og EFT. Indehaver Tinanurby.com – og så er hun onlinetrylle -fe og zoom mester. Tina styrer alt teknik med fast og sikker hånd.

Linda Elvira Nielsdatter Gravesen: Hun er assistent på tarotuddannelsen. LInda deltager i undervisningen og hjælper til, hvor der er brug for en ekstra hånd.

Datoer: 30. september. / 28. oktober. / 25. november. 2023/ 6. januar. / 3. februar. 2024. – Tidspunkt: 11.00-15.30.

Tarotuddannelsen finder sted her: Få Det Bedre helsecenter – Bønstrup vej 11 6580 Vamdrup, i dejlige lyse lokaler med stort køkken (Gratis parkering). Du må gerne optage hele tarotforløbet på mobilen og tage billeder som du lyster.

Det økonomiske:

Du har følgende to valgmuligheder:

Automatisk betalingssystem EasyMee

Ved tilmelding, betales depositum på 2.000. kroner

Restbeløbet på 12.000 kroner bliver trukket automatisk d. 25. september.

Depositum på 2000 kroner er bindende og refunderes ikke uanset årsagen. Du får der fulde beløb tilbage, hvis uddannelsen bliver aflyst ved for få tilmeldinger eller af andre årsager.

Få en særaftale og betal i rater.

Ved tilmelding betales depositum 2000 kroner.

Tina Nurby: Mobileshop: 22640.

Tarotuddannelsen er bindende og der refunderes ikke tilbagebetaling, hvis du mod forventning ikke fuldføre de 5 moduler.

OBS! Det bliver taget relevante billeder til de sociale medier. Du siger bare til, hvis du ikke ønsker at deltage offentligt. Det forstår vi godt.