Kom med på min spirituelle tarotuddannelse

SØNDERJYLLAND – 6100 HADERSLEV | 5. FEBRUAR -11. JUNI 2022

Gæstelærer: Tina Nurby – Iværksætter, coach & hypnoseterpeut.

Er du alternativ behandler, selvstændig, iværksætter, coach, eller blot nysgerrig efter at benytte dig af tarotkortene på din personlige livsrejse? – Så er denne tarotuddannelse skræddersyet til dig!

Tarotkortene bidrager med at udvikle dit klarsyn og styrke dine intuitive evner, så du kan bruge tarotlæsningen som et populært arbejdsredskab i det daglige.

Ja tak, jeg vil tilmeldes med det samme!
tarotuddannelse

Tarotlæsning som karrierevej

Ønsker du at skabe grobund for en god karrierevej igennem tarotlæsning? Hvis du kan passe på dig selv, og er moden og ansvarsbevidst, så har du muligheden for at synliggøre dig overalt på jorden – uden overdrivelse. Du kan bo hvor som helst og tiltrække kunder gennem website, nyhedsbreve, online kurser, podcast, via YouTube kanalen, Instagram, Facebook, ved at blogge, på TV, i radio og meget mere.

 Har du lyst til at vide hvordan?

Susannes store viden og erfaringer i mediebranchen kommer du til at nyde godt af – med garanti.

Kom tæt på dig selv

På denne tarotuddannelse får du indsigter og opskrifter til at anvende tarotkortene på dig selv og andre. Med tarotkortene lige ved hånden lærer du også at bruge intuitionens indre stemme – du modtager inspirerende budskaber, vejledning og motivation som kan bruges lige med det samme.

Tarotuddannelsen begynder her:

Du skal betragte tarotkortene som røntgenbilleder, hvor du ser, føler og mærker. Du leder kort sagt efter, om der er tegn på healing og transformation. Kortene bidrager som inspirationskilde til at manifestere dine mål og fremtidsdrømme. Det er hårdt arbejde, intet kommer af sig selv. Tænk stort og vær lidt vild.

 • Du lærer om farverne, symbolerne og planeternes betydning.

 • Du lærer forskellen på den store og lille Arkana, og hvordan du husker kortenes betydning.

 • Du lærer at lægge oplæg for dig selv og støtte andre på deres livsvej.

 • Du bliver en jordbunden og pålidelig tarotlæser med begge ben på jorden.

 • Du får kendskab til de mange teknikker, der gør dig til en sikker og troværdig tarotmentor.

 • Derudover afslører tarotkortene skyggesider, skjulte evner og talenter.

Men stop, du lærer mere endnu …

 • Du får indblik i fortiden, nutiden og fremtiden. Bliver kortene tolket på den rigtige måde, så er der hjælp at hente til enhver livssituation.

 • Du lærer også hvordan du kan tiltrække mere overflod og sundhed ved hjælp af bøn og velsignelser.

 • Du lærer at lytte, stille spørgsmål og støtte andre med dine personlige redskaber herunder “Loven om tiltrækning”

 • Du lærer stoffet at kende på en koncentreret, levende og humoristisk måde.

 • Bare rolig, der bliver også tid til fordybelse, refleksion, øvelser og gruppearbejde.

Tip! Det er en fordel at skrive dagbog over dine tarotlæsninger. Tidsforbrug: 30 – 60 min dagligt. Uddannelsesforløbet er baseret på at styrke din intuition og stole på de budskaber, du modtager. Lytte til hjerte og følelser. Du må mærke dig selv, før du kan mærke andre.

Dine personlige erfaringer og indsigter vil forme og udvikle din unikke måde at fortolke tarotkortene på. Være den du er.

Sådan er din Tarotuddannelse sammensat:

Modul #1

Du bliver indviet i den hemmelige metode, der forbinder den store og lille Arkana med hinanden. Hvordan bruges den store Arkana med de 22 trumfkort? Hvilke kort kan du stole på, og hvilke budskaber skal du være på vagt overfor? Vi ser på den Store Arkana. Narren. Magikeren. Ypperstepræstinden. Kejserinden. Kejseren. Ypperstepræsten. Du træner oplæg med den store Arkana. Hvordan du stiller du spørgsmål korrekt, og hvordan hænger den store Arkana hænger sammen med den lille Arkana. I alt med de 56 kort.

Vi laver spirituelle øvelser, der styrker dit potentiale + gruppearbejde med dit personlige vækstkort.

tarotuddannelse

Modul #2

Hvad betyder møntkortenes principper, samt de tilhørende stjernetegn og planeter: Tyren, jomfruen og stenbukken. Du træner oplæg med organmetoden, der vedrører karrieren, økonomien, sundheden og dit praktiske liv. Hvad betyder de mange tegn? Kort sagt: Har du god jordforbindelse? Hvordan forenes karrieren og familielivet med god samvittighed? Vi ser på den store Arkana. De elskende. Vognen. Retfærdigheden. Eneboeren. Skæbnehjulet. Gruppearbejde og øvelser.

Tina fortæller: Vejen til økonomisk selvværd –  fordele og ulemper som iværksætter.

tarotuddannelse

Modul #3

Hvad betyder bægrenes discipliner, samt de tilhørende stjernetegn og planeter: Krebsen, skorpionen og fisken. Hvad ønsker dit hjerte, og hvad elsker du at gøre i hverdagen? Du træner oplæg om hjertemetoden kærlighedslivet, til venskaber, kunder, kæresten, ægtefællen, og familiemedlemmer. Vi ser på den store Arkana. Styrken. Den hængte mand. Døden. Mådehold. Djævlen. Gruppearbejde og øvelser.

Tina fortæller: Få større indsigt i hvem du er: Relations- pyramiden er en metode til at afsløre hvem du omgås.
tarotuddannelse

Modul #4

Hvad betyder sværdenes principper, samt de tilhørende stjernetegn og planeter: Tvillingen, vægten og vandmanden. Du træner dit mentale ståsted. Hvad tænker du om fortiden, nutiden og fremtiden? Du træner oplæg på formidling, kommunikation, sprog, tanker og de sociale medier. Hvad gør du for at få opmærksomhed? Er du god til at afgrænse dig? Både i din karriere og privatliv? Vi ser på den store Arkana. Tårnet. Stjernen. Månen. Solen. Dommen. Universet. Hvordan kommer du frem i rampelyset uden at det koster dig fem flade kroner.
Susanne og Tina deler tips og tricks: Lær at stå på scenen som den du er.
tarotuddannelse

Modul #5

Hvad betyder stokkenes principper, samt de tilhørende stjernetegn og planeter: Vædderen, løven og skytten. Træn fremtidsoplæg om dine mål, længsler og drømme. Hvad er din fremtidsplan de næste 2 år.

Vi tager afsked. Knus og kram – overrækkelse af flot farverigt diplom. Du er bestået.

tarotuddannelse

Du får også:

 • Medlemsskab i en lukket Facebook gruppe til vidensdeling. Vi mødes live i rummet 1 time om ugen.
 • En træningspartner mellem hvert modul.

 • Personlig telefonkonsultation med det astrologiske oplæg. (60 min. / Værdi 1.500 kr.)
 • Tarotsættet. “Sjælens Ressourcer. En guide til pigrimskortene” (Værdi 475 kr.)
 • Tarotbogen: ”Tarot Kort og Godt.” (Værdi 249 kr.)

 • Personlig coaching omkring forretning og økonomi.  (90 min. / Værdi 1.250 kr.)

PLUS: Et stærkt spirituelt netværk, hvor du frit kan reklamere for dine ydelser og produkter samt et flot farverigt uddannelses-diplom.

Din investering i at få adgang til hele din tarotuddannelse:

(som for alvor kan sætte gang i din tarot-karrierer)

KR 18.000,-

 Ratebetaling: 5 rater 3.000,- pr. mdr. Få en aftale.

Det praktiske:

Vi mødes i et lille eksklusivt hold med max 8 kursister over 5 lørdage.

Datoer: 5. februar. / 5. marts. / 2. april. / 7. maj. / 11. juni. 2022 – Tidspunkt: 11.00-15.30.

Tarotuddannelsen vil finde sted i dejlige lyse lokaler og omgivelser i Sønderjylland – 6100 Haderslev (Gratis parkering). Du må gerne optage hele uddannelsen på video og lyd.

Ved tilmelding, betales depositum kr 2.000. Tarotuddannelsen er bindende og betalingen af tarotuddannelsen og depositum er ikke refunderbar. Bliver tarotuddannelsen aflyst, får du selfølgelig alle pengene retur. Kaffe, te, vand, og let frokost er inkluderet i prisen.

Tag et kig ind i vores sociale kerne:

Tilmeld dig tarotuddannelse her:

Mange tak - din tilmelding er nu afsendt.
Der skete en fejl. Prøv venligst igen.

Er du stadig i tvivl? 

Tøv ikke med at ringe på +45 50 900 418 eller skrive til info@susannetaylor.dk og få svar på dine spørgsmål til tarotuddannelsen.