HJERTET BAG TAROTSKOLEN:

Susanne Taylor

Susanne Taylor er en fremtrædende astrolog, tarotekspert og forfatter, hvis rejse begyndte med en passion for kortlæsning på hobbyplan. Hendes dybe interesse og naturlige talent for tarotkortene førte hende hurtigt videre til en professionel karriere, hvor hun nu både underviser og rådgiver mennesker fra alle samfundslag.

Hendes unikke evner og indsigtsfulde tilgang har gjort hende til en eftertragtet rådgiver, og hendes klientel spænder bredt – fra forretningsfolk og kunstnere til almindelige mennesker, der søger vejledning i livets udfordringer. Susanne mener, at hendes arbejde er mere end blot en profession; det er en livsstil. Hun siger ofte, “Jeg har ikke noget arbejde, det er en livsstil,” hvilket understreger hendes dybe engagement og dedikation til astrologi og tarot.

Susanne’s story

Da jeg flyttende til byen Klitmøller i 2004, som ligger helt ude til havet ved den jyske vestkyst, begyndte jeg for alvor at gå lange vandreture. Jeg var 47 år og havde netop gennemgået en vellykket hjerteklap operation. Som en anden eneboer slog jeg mig ned i Klitmøller uden at kende et øje.

Efter operationen fik jeg dødangst og tabte mig en del, men de daglige vandreture langs havet gjorde mig godt, dødangsten forsvandt og kræfterne kom tilbage. Da jeg flyttede tilbage til København efter 9 måneder i Klitmøller kontaktede jeg Hjerteforeningen og fik mig et lille job.

Jeg blev frivillig på hjertelinjen og fik supervision og undervisning i at håndtere svære, sårbare og samtaler. Hver måned sad jeg i 2 timer og talte med sårbare pårørende og hjertepatienter fra 2006 – 2009. Jeg er trænet i at lytte, opmuntre og inspirerer, og gå ind i dybe samtaler uden at miste mig selv.

Derfor kombinere jeg min intuition med tarot og astrologi sammen med den personlige tranformerende samtale i mine private coaching sessioner og undervisning.

Min smerte blev min drivkraft til at udgive på eget forlag tarotsættet: Sjælens Ressourcer – En guide til pilgrimskortene. www.pilgrimscard.com

Pilgrimskortene er spredt ud i verden og bliver brugt af psykologer, traumeterapeuter, businesscoach, behandlere, skolelærer og andet godtfolk

Forfatter til 2 tarotbøger

Jeg er forfatter til 2 tarotbøger. “Tarot Kort og Godt”. Udgivet 2002. “Læg Kortene på Bordet”. Udgivet 2006.

Udgiver eget tarotsæt

Jeg udgav på eget forlag i 2019, Tarotsæt + bog. “Sjælens Ressourcer- En guide til tarot – pilgrimskortene” pilgrimscard.com

Stifter af egne kanaler

Jeg er stifter af tarotskolen.dk & susannetaylor.dk, hvor hun dyrker kærligheden til tarot/ astrologi.

Det siger kunderne:

“Jeg har lært enormt meget”. Jeg har taget tarot-grunduddannelsen hos Susanne Taylor – og det har været et fantastisk forløb. Jeg har lært enormt meget, både rent teknisk om kortene, men også om at stole på min intuition.

Lotte Molberg
“Jeg elsker den bog”. Jeg bruger den hele tiden. Den ligger ved siden af min seng. Det er en rigtig god opslagsbog!! ❤ den inviterer til at jeg bruger min intuition, samtidig med at den informerer. Helt perfekt.
Miatilda Andersen
“Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil prøve det”. Det var en oplevelse, såvel som meget informativt, og i øvrigt føltes det så dejligt naturligt at snakke med Susanne, det var ikke kun en oplæsning og så færdig, nej. Så behageligt, genkendeligt på en måde, og derfor samtidig med at det hun sagde, var så meget mit liv, som om det vidste hun, selv om spørgsmålene jo for hende kan virke kryptiske, ja så ved jeg at det kan jeg bruge, så dejligt. Meget dygtig og sød og god at snakke med er Susanne, og det er bestemt ikke sidste gang jeg vil prøve det.
Eva Stoner
“Klar og tydelig i sin kommunikation”. Susanne er meget professionel, humoristisk, iderig og mest af alt meget klar og tydelig i sin kommunikation omkring hvordan hun bedst muligt kan hjælpe en videre med det man drømmer om. Susanne en fantastisk spændende person at søge inspiration hos.
Elisabeth Sommer

“Jeg bruger bogen dagligt”. Jeg har den og bruger den daglig. Det er en af mine yndlingsbøger.

Birgitte Nielsen

“Bogen er helt fantastisk”. Tillykke med at den kommer ud igen, bogen er helt fantastisk, jeg havde tidligere både kort og bog liggende i daværende campingvogn, og også et sæt i stuen, som jeg bruger rigtig meget.

Gitte Munk Nielsen

“Min gamle tarot bog er godt brugt”. Jeg skal have en ny bog, min gamle tarot bog made by Susanne Taylor er mega slidt.

Suzzane Sofia Potempa