HJERTET BAG TAROTSKOLEN:

Susanne Taylor

Jeg er født i1957 – dansker og bosat i København. Jeg tilbyder hjertevarme og spirituelle samtaler  – rådgiver kvinder med spirituelle evner til at skabe mere succes og balance i deres business.  Gennem årene har jeg deltaget i flere forskellige TV udsendelser, herunder TV2 dokumentarprogrammet ” På rejse med sjælen.” Gennem årene har jeg været astrologisk skribent for Eurowoman, Femina og i årrække for verdens største modemagasinet. ELLE. I dag skriver jeg hver uge om tarotkort for Ude & Hjemme.

Min story – Derfor kalder jeg mine konsultationer for hjertevarme og spirituelle samtaler

Da jeg flyttende til byen Klitmøller i 2004, som ligger helt ude til havet ved den jyske vestkyst, begyndte jeg for alvor at gå lange vandreture. Jeg var 47 år og havde netop gennemgået en vellykket hjerteklap operation. Som en anden eneboer slog jeg mig ned i Klitmøller uden at kende et øje.

Jeg var svag efter operationen og havde tabt mig en del, men jeg vidste intuitivt , at mine daglige vandreture langs havet ville give mig kræfterne tilbage. Men på det psykiske plan begyndte jeg at udvikle frygt og dødsangst. Jeg var nød til at få hjælp og kontaktede Hjerteforeningen. Det blev en livsforandring og et magiske vendepunkt i mit liv.

Jeg blev frivillig på hjertelinjen og fik supervision og undervisning i at håndtere svære og sårbare samtaler. Hver måned sad jeg i 2 timer og talte med sårbare pårørende og hjertepatienter  fra 2006 – 2009. Jeg er trænet i at lytte, trøste og opmuntre og gå ind i den svære samtale uden at miste mig selv. Du kan lide af kærestesorg, stress, bekymringer, eller også ønsker du en samtale, hvor jeg hjælper dig med at forene din karriere med dine spirituelle evner.

Biografi

Forfatter på 2 tarotbøger

Jeg er forfatter til 2 tarotbøger. “Tarot Kort og Godt”. Udgivet 2002. “Læg Kortene på Bordet”. Udgivet 2006.

Udgiver eget tarotsæt

Jeg udgav på eget forlag i 2019, Tarotsæt + bog. “Sjælens Ressourcer- En guide til tarot – pilgrimskortene” pilgrimscard.com

Stifter af egne kanaler

Jeg er stifter af tarotskolen.dk & susannetaylor.dk, hvor hun dyrker kærligheden til tarot/ astrologi.

Det siger kunderne:

“Jeg har lært enormt meget”. Jeg har taget tarot-grunduddannelsen hos Susanne Taylor – og det har været et fantastisk forløb. Jeg har lært enormt meget, både rent teknisk om kortene, men også om at stole på min intuition.

Lotte Molberg
“Jeg elsker den bog”. Jeg bruger den hele tiden. Den ligger ved siden af min seng. Det er en rigtig god opslagsbog!! ❤ den inviterer til at jeg bruger min intuition, samtidig med at den informerer. Helt perfekt.
Miatilda Andersen
“Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil prøve det”. Det var en oplevelse, såvel som meget informativt, og i øvrigt føltes det så dejligt naturligt at snakke med Susanne, det var ikke kun en oplæsning og så færdig, nej. Så behageligt, genkendeligt på en måde, og derfor samtidig med at det hun sagde, var så meget mit liv, som om det vidste hun, selv om spørgsmålene jo for hende kan virke kryptiske, ja så ved jeg at det kan jeg bruge, så dejligt. Meget dygtig og sød og god at snakke med er Susanne, og det er bestemt ikke sidste gang jeg vil prøve det.
Eva Stoner
“Klar og tydelig i sin kommunikation”. Susanne er meget professionel, humoristisk, iderig og mest af alt meget klar og tydelig i sin kommunikation omkring hvordan hun bedst muligt kan hjælpe en videre med det man drømmer om. Susanne en fantastisk spændende person at søge inspiration hos.
Elisabeth Sommer

“Jeg bruger bogen dagligt”. Jeg har den og bruger den daglig. Det er en af mine yndlingsbøger.

Birgitte Nielsen

“Bogen er helt fantastisk”. Tillykke med at den kommer ud igen, bogen er helt fantastisk, jeg havde tidligere både kort og bog liggende i daværende campingvogn, og også et sæt i stuen, som jeg bruger rigtig meget.

Gitte Munk Nielsen

“Min gamle tarot bog er godt brugt”. Jeg skal have en ny bog, min gamle tarot bog made by Susanne Taylor er mega slidt.

Suzzane Sofia Potempa