Hjertet bag

Hjertet bag samt forfatteren af bogen ‘Tarot – Kort & Godt’

Susanne Taylor er dansker og bosat i Danmark. Hun har været aktiv i mere end 30 år inden for alternativ -spirituel vækst og personlig udvikling. Hun er en efterspurgt tarotmester, astrolog og underviser. Hun giver private konsultationer og rådgiver selvstændige erhvervsdrivende.

Susanne Taylor har medvirket i flere tv udsendelser. Blandt andet i TV2. Dokumentarprogrammet fra 2003. ”På rejse med sjælen”. Senest har hun været med på TV3. Hos Middag Hos & Forside fruerne 2017.

Hun har gennem årene skrevet stjernetegn for flere ugeblade. På nuværende tidspunkt er hun astrologisk skribent for verdens største modemagasin. ELLE. Desuden skriver Susanne Taylor om tarotkort for ugebladet. Ude og hjemme.

Susanne Taylor er stifter og leder af www.tarotskolen.dk &  www.susannetaylor.dk

 

Fotograf: Elona Sjøgren

 

 

 

Anmeldelser af Susannes Tarot-oplæg & Tarot bogen ‘Tarot – Kort & Godt’

Jeg har taget tarot-grunduddannelsen hos Susanne Taylor – og det har været et fantastisk forløb. Jeg har lært enormt meget, både rent teknisk om kortene, men også om at stole på min intuition.

Lotte Molberg
Tarotskolen 5

Susanne er meget professionel, humoristisk, iderig og mest af alt meget klar og tydelig i sin kommunikation omkring hvordan hun bedst muligt kan hjælpe en videre med det man drømmer om. Susanne en fantastisk spændende person at søge inspiration hos.

Elisabeth Sommer
Tarotskolen 5

Det var en oplevelse, såvel som meget informativt, og i øvrigt føltes det så dejligt naturligt at snakke med Susanne, det var ikke kun en oplæsning og så færdig, nej. Så behageligt, genkendeligt på en måde, og derfor samtidig med at det hun sagde, var så meget mit liv, som om det vidste hun, selv om spørgsmålene jo for hende kan virke kryptiske, ja så ved jeg at det kan jeg bruge, så dejligt. Meget dygtig og sød og god at snakke med er Susanne, og det er bestemt ikke sidste gang jeg vil prøve det.

Eva Stoner
Tarotskolen 5

Har været hos Susanne for nogle år siden – festligt- informativt – inspirende – følte mig high on life da jeg gik derfra.

Rosalone Pamer
Tarotskolen 5

Jeg har den også og bruger den daglig.

Birgitte Nielsen
Tarotskolen 5

Jeg skal have en ny bog, min gamle tarot bog made by Susanne Taylor er mega slidt.

Suzzane Sofia Potempa
Tarotskolen 5

Det også en af mine yndlingsbøger.

Britt Froberg
Tarotskolen 5

Tillykke med at den kommer ud igen, bogen er helt fantastisk, jeg havde tidligere både kort og bog liggende i daværende campingvogn, og også et sæt i stuen, som jeg bruger rigtig meget.

Gitte Munk Nielsen
Tarotskolen 5

Jeg elsker den bog. Jeg bruger den hele tiden. Den ligger ved siden af min seng. Det er en rigtig god opslagsbog!! ❤ den inviterer til at jeg bruger min intuition, samtidig med at den informerer. Helt perfekt.

Miatilda Andersen
Tarotskolen 5

Har haft bogen i mange år, og er stadigvæk glad for den, godt den bliv genoptrykt!

Gretha Petersen
Tarotskolen 5