HJERTET BAG TAROTSKOLEN:

Susanne Taylor

Susanne Taylor er – trods det udenlandsk klingende navn – dansker og bosat i Danmark. Hun har været aktiv i mere end 30 år inden for alternativ -spirituel vækst og personlig udvikling. Uddannet zoneterapeut, reikihealer og fengshui konsulent. Hun er en efterspurgt tarotmester, astrolog og underviser.

Hun giver private konsultationer og rådgiver selvstændige erhvervsdrivende. Susanne Taylor har medvirket i flere tv udsendelser ved flere lejligheder. Hun har gennem årene skrevet stjernetegn for flere ugeblade. Susanne har gennem en årrække været astrologisk skribent for verdens største mode magasinet. ELLE. Desuden skriver Susanne om tarotkort for ugebladet, Ude & Hjemme.

Biografi

Forfatter på 2 tarotbøger

Susanne Taylor er forfatter til 2 tarotbøger. “Tarot Kort og Godt”. Udgivet 2002. “Læg Kortene på Bordet”. Udgivet 2006.

Læs mere om ‘Tarot Kort og godt’

Udgiver eget tarotsæt

Susanne udgav på eget forlag i 2019, Tarotsæt + bog: “Sjælens Ressourser- En guide til pilgrimskortene”.

Læs mere om tarotsættet

Stifter af egne kanaler

Susanne er stifter af tarotskolen.dk &  susannetaylor.dk, hvor hun dyrker kærligheden til tarot/ astrologi.

Besøg susannetaylor.dk

Det siger kunderne:

“Jeg har lært enormt meget”. Jeg har taget tarot-grunduddannelsen hos Susanne Taylor – og det har været et fantastisk forløb. Jeg har lært enormt meget, både rent teknisk om kortene, men også om at stole på min intuition.

Lotte Molberg
“Jeg elsker den bog”. Jeg bruger den hele tiden. Den ligger ved siden af min seng. Det er en rigtig god opslagsbog!! ❤ den inviterer til at jeg bruger min intuition, samtidig med at den informerer. Helt perfekt.
Miatilda Andersen
“Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil prøve det”. Det var en oplevelse, såvel som meget informativt, og i øvrigt føltes det så dejligt naturligt at snakke med Susanne, det var ikke kun en oplæsning og så færdig, nej. Så behageligt, genkendeligt på en måde, og derfor samtidig med at det hun sagde, var så meget mit liv, som om det vidste hun, selv om spørgsmålene jo for hende kan virke kryptiske, ja så ved jeg at det kan jeg bruge, så dejligt. Meget dygtig og sød og god at snakke med er Susanne, og det er bestemt ikke sidste gang jeg vil prøve det.
Eva Stoner
“Klar og tydelig i sin kommunikation”. Susanne er meget professionel, humoristisk, iderig og mest af alt meget klar og tydelig i sin kommunikation omkring hvordan hun bedst muligt kan hjælpe en videre med det man drømmer om. Susanne en fantastisk spændende person at søge inspiration hos.
Elisabeth Sommer

“Jeg bruger bogen dagligt”. Jeg har den og bruger den daglig. Det er en af mine yndlingsbøger.

Birgitte Nielsen

“Bogen er helt fantastisk”. Tillykke med at den kommer ud igen, bogen er helt fantastisk, jeg havde tidligere både kort og bog liggende i daværende campingvogn, og også et sæt i stuen, som jeg bruger rigtig meget.

Gitte Munk Nielsen

“Min gamle tarot bog er godt brugt”. Jeg skal have en ny bog, min gamle tarot bog made by Susanne Taylor er mega slidt.

Suzzane Sofia Potempa