Hjertet bag

Hjertet bag 

Når jeg tænker tilbage i starten af 90’erne, hvor jeg for første gang en varm sommerdag i Ålborg hos en astrologveninde sad med tarot kortene i hænderne, kan jeg kun sige tak for de begivenheder, der bragte os sammen. Siden da har tarot kortene været min faste følgesvend og åbnet mit sind, sjæl og sanser.

Jeg undrer mig stadig over, hvorfor tarot kortene og astrologien magiske verden er blevet spirituelle redskaber? Er der mon en højere magt, der har en finger med i livets spil? Jeg ikke alene tror det, jeg ved det, for jeg kan mærke og føle det.

Det har været en lang rejse i tarot kortenes magiske verden, som har ændret mit liv radikalt. Uden disse smukke kort var jeg aldrig kommet til at undervise og havde aldrig mødt så mange interessante mennesker, der har givet mig indblik i deres livshistorie. Uden mine kort havde jeg aldrig åbnet min klinik Stjernekælderen i København, hvor jeg har holdt kurser og selv rådgivet i seks år. Men alting til sin tid. I 2001 skulle der nye udfordringer til. Jeg fik afviklet Stjernekælderen og satte mig bogstaveligt talt i en stol i otte måneder for at genoplade til nye udfordringer.

I dag har jeg genfundet min energi og trang til at fortsætte, hvor jeg slap. Jeg har specialiseret mig i erhvervsastrologi og kombinerer mine kon­­sultationer med tarotlæsninger, og jeg har fundet min egen stil og niche. Jeg har dannet min egen tarotskole, holder kurser, workshops og events for såvel private som firmaer.  Susannes nye tarot uddannelse  har præmiere 6 februar 2021.

Jeg vil ønske dig held og lykke med dine tarotkort. Jeg ved, at de også kan åbne for dit sind, tanker og følelser og give dig nye dybder og perspektiver i dit liv. Den verden kortene åbner for, har nemlig potentiale til at give dig et helt nyt og anderledes liv, end du nogensinde ville have drømt om.

Mere om Susanne 

Susanne er dansker og bosat i Danmark. Hun har været aktiv i mere end 30 år inden for alternativ -spirituel vækst og personlig udvikling. Uddannet zoneterapeut, reikihealer og fengshui konsulent. Hun er en efterspurgt tarotmester, astrolog og underviser. Hun giver private konsultationer og rådgiver selvstændige erhvervsdrivende. Susanne Taylor har medvirket i flere tv udsendelser ved flere lejligheder. Hun har gennem årene skrevet stjernetegn for flere ugeblade. Susanne har gennem en årrække været astrologisk skribent for verdens største mode magasinet. ELLE. Desuden skriver Susanne om tarotkort for ugebladet. Ude og hjemme.

Susanne er også forfatter til Tarot bogen. “Læg Kortene på Bordet” 2006.  1 september 2019 udgav Susanne på eget forlag. Tarotsæt + bog. “Sjælens Ressourser- En guide til pilgrimskortene”

Stifter og leder:  www.tarotskolen.dk &  www.susannetaylor.dk 

Fotograf: Elona Sjøgren

Anmeldelser af Susannes Tarot-oplæg & Tarot bogen ‘Tarot – Kort & Godt’

Jeg har taget tarot-grunduddannelsen hos Susanne Taylor – og det har været et fantastisk forløb. Jeg har lært enormt meget, både rent teknisk om kortene, men også om at stole på min intuition.

Lotte Molberg
Tarotskolen 5

Susanne er meget professionel, humoristisk, iderig og mest af alt meget klar og tydelig i sin kommunikation omkring hvordan hun bedst muligt kan hjælpe en videre med det man drømmer om. Susanne en fantastisk spændende person at søge inspiration hos.

Elisabeth Sommer
Tarotskolen 5

Det var en oplevelse, såvel som meget informativt, og i øvrigt føltes det så dejligt naturligt at snakke med Susanne, det var ikke kun en oplæsning og så færdig, nej. Så behageligt, genkendeligt på en måde, og derfor samtidig med at det hun sagde, var så meget mit liv, som om det vidste hun, selv om spørgsmålene jo for hende kan virke kryptiske, ja så ved jeg at det kan jeg bruge, så dejligt. Meget dygtig og sød og god at snakke med er Susanne, og det er bestemt ikke sidste gang jeg vil prøve det.

Eva Stoner
Tarotskolen 5

Har været hos Susanne for nogle år siden – festligt- informativt – inspirende – følte mig high on life da jeg gik derfra.

Rosalone Pamer
Tarotskolen 5

Jeg har den også og bruger den daglig.

Birgitte Nielsen
Tarotskolen 5

Jeg skal have en ny bog, min gamle tarot bog made by Susanne Taylor er mega slidt.

Suzzane Sofia Potempa
Tarotskolen 5

Det også en af mine yndlingsbøger.

Britt Froberg
Tarotskolen 5

Tillykke med at den kommer ud igen, bogen er helt fantastisk, jeg havde tidligere både kort og bog liggende i daværende campingvogn, og også et sæt i stuen, som jeg bruger rigtig meget.

Gitte Munk Nielsen
Tarotskolen 5

Jeg elsker den bog. Jeg bruger den hele tiden. Den ligger ved siden af min seng. Det er en rigtig god opslagsbog!! ❤ den inviterer til at jeg bruger min intuition, samtidig med at den informerer. Helt perfekt.

Miatilda Andersen
Tarotskolen 5

Har haft bogen i mange år, og er stadigvæk glad for den, godt den bliv genoptrykt!

Gretha Petersen
Tarotskolen 5