Hele dit liv skaber du indre som ydre billeder

Tarotkort giver dig inspiration og motivation til, at skabe nye billeder på nethinden. Dine indre og ydre billeder skaber din fremtid.

Fordi du altid kan skabe bedre billeder, der giver håb og optimisme, når du maler sorte tanker.

Tarot anvendt på rette vis kan opmuntre og dæmpe det du frygter og tror aldrig kan lade sig gøre.

Lad tarotkortene vise hvor du er på vej hen, når du er i tvivl.

Du behøver ikke altid at stille spørgsmål. Du bestemmer selv, hvordan du vil kortlægge dit liv – med de billeder du skaber indefra og ud. Tarotkort er et stimulerende redskab der kan vække din skaberkraft til fordel for dig. Slap af og forstil dig at du allerede er i besiddelse af det du ønsker.

Tarotkortenes smukke billeder fortæller hvad du kan ændre til det bedre og hvornår tiden er moden til f.eks. Nyt job, en bedre bolig, bedre livskvalitet, eller om der er succes og spændende overraskelser i nær fremtid.

Tarotkortene er en kickstarter på en meningsfuld samtale uden hokuspokus, hvor du efter konsultationen kan se klart og tydeligt hvilken retning der er bedst for dig fremover og hvad du kan gøre ved det. Kan du overkomme din fortid er der ikke grænser for hvad du kan skabe af goder i fremtiden.

Giv din samtale-praksis et frisk pust!

Er du det mindste nysgerrig efter hvordan tarotkort kan berige din forretning, så ræk ud til Susanne.

Med mine barnesko trådt på den jyske hede – og min naturvidenskabelige baggrund skal guderne vide, jeg var skeptisk, da jeg for et halvt års tid siden snakkede med Susanne. Men det var nogle fantastisk berigende snakke.

Susanne nemlig super nærværende og indsigtfuldt i livet – på en alt-andet-end-spåkone-agtig-måde.

Og ja, jeg forstår godt, hvis du tænker, det der tarot er lidt hokus pokus, men jeg lover dig, at hvis du kommer over det – så invitere tarotkortene til nogle spændende og anderledes refleksioner.

Kirstine Søndergaard Jernved – Afdelingschef Føtex

Spirituelle og opklarende samtaler

Er du sprunget ud som iværksætter, solo selvstændig, eller brænder du for noget helt andet?

Jeg hjælper kvinder med spirituelle evner til at forfølge sine drømme og få en klar vision for fremtiden.

At få lagt tarotkort skal betragtes, som en personlig sjælelæsning og visdomsvej. Ud fra dine ønsker og spørgsmål får du klare budskaber, der taler til hjerte og sjæl. Du får inspiration til, hvordan du kan bruge dine kvaliteter, evner og ressourcer til at vælge en anden retning om nødvendigt.

Som spirituel entreprenør med online kurser, events, foredrag og konsultationer ved jeg i dag, hvad der kræves for at styrer uden om det der giver stress og jag.

Jeg har været et sted, hvor det sorte hul fyldte mere end det gode vejr udenfor. Jeg fik en ny hjerteklap i 2004 samtidig med at jeg slog mig ned i Klitmøller en lille by ved Vesterhavet i 9 måneder.

Det var en hård tid, men jeg har lært at stole på mine intuitive evner. Nogle kalder det for klarsyn. De indre budskaber var tydeligvis mærkbar, så jeg indså , at hver gang budskaber blev fulgt til dørs gik alt godt, og når jeg gjorde det modsatte, gik alt tabt.

Jeg har været i dialog med flere tusinde mennesker i alle brancher, og min klare fornemmelser er, at de fleste forsømmer at mærke, føle og fornemme hjertet og intuitionens stemme. Derfor går det sjælden godt.

Er du spirituel, åben og søgende? Ønsker du at finde vej ind til hjerte og sjæl? Jeg har et par gode metoder til hvordan du lytter og tror på dine intuitive evner med hjælp fra tarotkortene.

Den ene metode: Hjertevarme samtaler er indgangen til sjælens indre rige. Nogle gang sker det på blot på 60 – 90 minutter. Magiske stunder opstår i det rette forum.

Den anden metode: Tarotkortenes smukke billeder antyder, hvad du kan ændre til det bedre og hvornår tiden er moden til at skifte job, flytte og opnå bedre livskvalitet og succes.

Du kan ikke skabe succes alene

Jeg ved om nogen, hvad det vil sige at være solo selvstændig og gå ned med stress, sygdom og skilsmisse – alt sammen i et hug.

Dagen kom hvor energien vendte tilbage, og jeg fik livsmodet til at ændre retning og kurs. Hjælp kom udefra. Du kan ikke skabe succes alene.

Tarot er et hjælpsomt redskab
– med brugbare budskaber.

Book tid til en personlig tarotkonsultation. Telefonisk / Messenger via Facebook.

Din investering i 1:1 session cirka 90 min.
1.800 kroner– betaling mobileshop. 52 47 13.

Din investering i 1:1 session cirka 45 min.
900,00 kroner.

Har du spørgsmål? Skriv til Susanne: info@susannetaylor.dk, eller ring +45 50 900 418.

Mine specialiteter:

  • Tarot

  • Astrologi

  • Reiki Healing

… Og så har jeg 30 års erfaring i at transformere og få tingene til at ske.