Tarot- giver fordybelse og rolig puls

Forestil dig at: Tarot er som en slags spirituel beautyboks. Ikke en taske med makeup, men en æske fuld af kort og visdom, der gør livet mere farverigt med et strøg af dejlige omsorgsfulde budskaber. Når livet virker gråt og tåget stryger tarotkortene dine rynker væk fra hverdagens bekymringer og udfordringer.  At se livet i  nye kulørte farver og billeder  giver livsmod og gløden tilbage.

Tarotkortene er især gode at anvende, hvis du er stresset, urolig og bange, for de kan klart og præcis give dig gunstige budskaber, som du kan have svært ved at se, hvis du er nervøs for fremtiden.

Tarotkortenes smukke billeder fortæller hvad du kan ændre til det bedre og hvornår tiden er moden til f.eks. Nyt job, en bedre bolig, bedre livskvalitet, eller om der er succes og spændende overraskelser i nær fremtid. Tarotkortene er en kickstarter på en meningsfuld samtale uden hokuspokus, hvor du efter konsultationen kan se klart og tydeligt hvilken retning der er bedst for dig fremover og hvad du kan gøre ved det.

Bliv medskaber af din fremtid

At få lagt tarotkort skal betragtes, som en personlig sjælelæsning og visdomsvej. Ud fra dine ønsker og spørgsmål får du klare budskaber, der taler til hjerte og sjæl. Du får inspiration til, hvordan du kan bruge dine kvaliteter, evner og ressourcer til at vælge en anden retning om nødvendigt.  Kort og godt – læg kortene på bordet.

Som selvstændig astrolog, forfatter og futurist- og drive min tarotskole med online kurser og foredrag ved jeg i dag, hvad der kræves for at styrer uden om stress og jag. Jeg har været et sted, hvor det sorte hul fyldte mere end det gode vejr udenfor. Når det er sagt, så er mit arbejdsliv blevet helt anderledes, let og sjovt igen.

Udover tarot og horoskoplæsninger har jeg i mine konsultationer været i dialog med flere tusinde mennesker i alle brancher.  Der en ingen der kan stå alene med alle problemer og bekymringer. Du kan bruge tarotkortene som en metafor  for fremtiden og få i kontakt til din intuition og stole på din krop, sind og ånd.  En bedre fremtiden venter på dig.

Læs mere om ‘hjertet bag’ Tarotskolen

Du kan ikke skabe succes alene

Jeg ved om nogen, hvad det vil sige at være solo selvstændig og gå ned med stress, sygdom og skilsmisse – alt sammen på samme tid.

Træk stikket ud og hold en pause. Dagen kommer hvor energien vender tilbage, og du får livsmodet til at ændre kurs.

Tarot er et hjælpsomt redskab
– med brugbare budskaber.

Book tid til en personlig tarotkonsultation. Telefonisk eller på messenger via Facebook.

Din investering i 1:1 session cirka 90 min.
1.500 kroner– betaling mobileshop. 52 47 13.

Din investering i 1:1 session cirka 60 min.
1.000 kroner betaling mobileshop 52 47 13.

Har du spørgsmål? Skriv til Susanne: info@susannetaylor.dk, eller ring +45 50 900 418.

Mine specialiteter:

  • Tarot

  • Astrologi

  • Reiki Healing

… Og så har jeg 30 års erfaring i at transformere og få tingene til at ske.