Tarot- Inspiration til fremtiden

Forstil dig at: Tarot er som en slags spirituel beautyboks. Ikke en taske med makeup, men en taske fuld af kort og visdom, der gør livet mere farverigt med et strøg af dejlige omsorgsfulde budskaber. Når livet virker gråt og tåget stryger tarotkortene dine rynker væk fra hverdagens bekymringer og udfordringer.  At se livet i  nye kulørte farver og billeder  giver livsmod og gløden tilbage.

Når du står midt i en livskrise, hvor du skal træffe vigtige beslutninger, er det en fordel at dele sine bekymringer for at få sat ord og billeder på din nuværende livssituation.

Jeg har prøvet det på egen sjæl

Jeg har selv været igennem to skilsmisser, sygdom, stress og jag. Jeg ved hvad det vil sige at være nede i det sorte hul. Men tro mig. Der er hjælp at hente i de mange smukke budskaber der ligger i tarotkortene. Det kræver du har et åbent sind og er villig til at arbejde med dig selv og dine skyggesider.

Tarotkortene er små guidelines der giver håb, retning og mening. Jeg kan “se” intuitivt hvilke veje og muligheder der krydser din livsbane. Kort sagt hvad vil fremtiden bringe, når du arbejder målrettet for en positiv forandring. Loven om tiltrækning er en universel metode du kan få glæde af. Jeg fortæller hvordan.

Læs mere om ‘hjertet bag’ Tarotskolen

Kriser, karrier og kærlighed?

Jeg ved om nogen, hvad det vil sige at være solo selvstændig og gå ned med stress, sygdom og skilsmisse – alt sammen på samme tid.

Jeg anbefaler: Træk stikket ud og kom tæt på dig selv. Dagen kommer hvor fremtiden banker på igen. Energien vender tilbage. Du får mod på at starte på en frisk.

Tarotlæsning samt metoden til at heale
og opløse negative livsmønstre.

Book tid til en tarotkonsultation.

Du får: Sjælelæsning til fremtidens drømme og mål.

Din investering i 1 session af 60 – 90 min.

Kroner 1.500,-

Har du spørgsmål? Jeg er her for at hjælpe dig.

Skriv til mig på info@susannetaylor.dk eller ring +45 50 900 418.

Mine specialiteter:

  • Tarot

  • Astrologi

  • Reiki Healing

… Og så har jeg 30 års erfaring i at transformere og få tingene til at ske.