Tarot- Inspiration til fremtiden

Forstil dig at: Tarot er som en slags spirituel beautyboks. Ikke en taske med makeup, men en taske fuld af kort og visdom, der gør livet mere farverigt med et strøg af dejlige omsorgsfulde budskaber. Når livet virker gråt og tåget stryger tarotkortene dine rynker væk fra hverdagens bekymringer og udfordringer.  At se livet i  nye kulørte farver og billeder  giver livsmod og gløden tilbage.

Når du står midt i en livskrise, hvor du skal træffe vigtige beslutninger, er det en fordel at dele sine bekymringer for at få sat ord og billeder på din nuværende livssituation.

Skab en ny karriere

Som selvstændig astrolog, forfatter – og drive min tarotskole ved jeg i dag, hvad der kræves for at styrer uden om stress og jag. Jeg har været et sted, hvor det sorte hul fyldte mere end det gode vejr udenfor. Når det er sagt, så er  mit arbejdsliv blevet helt anderledes, let og sjovt igen.

Min mission er at hjælpe kvinder og mænd til at skabe et nyt arbejdsklima, skifte job, eller blive selvstændig. Min mission er at hjælpe dig med, at få nye indsigter, se nye muligheder, der kan skabe langvarige forandringer til det bedre.

At få lagt tarotkort skal betragtes, som en personlig sjælelæsning og visdomsvej. Ud fra dine ønsker og spørgsmål får du klare budskaber, der taler til hjerte og sjæl. Du får inspiration til, hvordan du kan bruge dine kvaliteter, evner og ressourcer til at vælge en anden retning om nødvendigt.  Kort og godt – læg kortene på bordet.

Læs mere om ‘hjertet bag’ Tarotskolen

Kriser, karriere og kærlighed?

Jeg ved om nogen, hvad det vil sige at være solo selvstændig og gå ned med stress, sygdom og skilsmisse – alt sammen på samme tid.

Træk stikket ud og kom tæt på dig selv. Dagen kommer hvor energien vender tilbage – og får mod til at ændre retning.

Tarot er et hjælpsomt redskab
– med brugbare budskaber.

Book tid til en personlig tarotkonsultation.

Telefonisk eller på messenger via Facebook.

Din investering i 1:1 session cirka 90 min.

Kroner 1.800,- betaling mobilepay. 52 47 13.

Har du spørgsmål? Jeg er her for at hjælpe dig.

Skriv til mig på info@susannetaylor.dk eller ring +45 50 900 418.

Mine specialiteter:

  • Tarot

  • Astrologi

  • Reiki Healing

… Og så har jeg 30 års erfaring i at transformere og få tingene til at ske.