Konsultation

Livet er fuldt af kulørte farver

Dit liv behøver ikke at være gråt og trist selvom du står midt i et vadested. Dit liv kan heldigvis leves på mange forskellige måder – og det er altid dejligt når byrderne forsvinder. Lidt hverdags magi er helt i orden.

Tarot kort er et sæt spilleregler med vilde tegn, symboler og billeder. Når du ved hvad du vil, men ikke ved hvordan  du kommer i mål, så  lad tarot kortene folde sig ud som et  smukt landskab og  vise vej. Du får et sæt spilleregler som du kan følge eller springe over. Hvad skal ændres eller forandres og hvad skal blive stående? Tag et lille skridt ad gangen i ro og mag, mens du lader dig inspirer af de smukke budskaber.

Du tænker mellem 60.000 – 70.000 tanker i døgnet. Når du tænker og gør de samme ting  igen og igen som et fastlagt mønster står du stille. Ja helt stille. Du er nød til at spinde nye tanker og tråde før dit flow kan slippes fri og flyve på ny. Stop fortidstanker der plager og  tænk nutid og design din magiske fremtidsrejse. Det er en god investering  i dig selv.

Betragt tarot kortene som små  sjælelige journaler. En slags hellige tavler som vejleder og trimmer krop, sind og sjæl. Du modtager tavse budskaber, hvis eneste formål er at skærpe din nysgerrighed og få dig til at handle på det du ser: Prøv om du kan tænke og se indre  billeder på nethinden. Hvis du er kreativ og visuel kan du nok se livlige situationer for dit indre syn.

Fremtiden kalder

Tarot billederne viser den retning du er på vej imod. Hvad skal du opleve, og hvad skal du gennemleve? Hvad skal du give slip på, og hvad skal du modtage? Hvordan ser fremtiden ud. Det bestemmer du selv langt hen ad vejen.  Skæbnen er vores usynlige følgesvend, og derfor ved vi ikke alt.

Karriere og fremtidsvækst har en særlig plads i mit hjerte. Jeg ved om nogen, hvad det vil sige at være solo selvstændig og gå ned med stress, sygdom og skilsmisse på samme tid.Jeg anbefaler. Træk stikket ud og giv dig tid til at slikke dine sår. Dagen kommer hvor fremtiden banker på. Energien er vendt tilbage og du har mod på et nyt job/livs-forbedringer. Måske har du fået en kald?

Jeg kan hjælpe dig til at genfinde dine magiske drømme, håb og længsler med  tarot, astrologi & coaching. Du får en kuffert fuld af inspiration, tips og råd,  som du kan anvendes efter behag.  Men det er dig der må gå vejen og tage ansvar for liv.

Er du klar til at skabe nye livsværdier og begynde på din magisk rejse, hvor alt kan ske?  Book et  personligt møde eller en telefon konsultation. Ring uforpligtende. 50 900 418.

Pris: 1 times session. 1200. kroner.   

Du tilbydes en afklarings- session om konsultationen er noget for dig. Kontakt Susanne +45 50 900 418.