Hele dit liv skaber du indre som ydre billeder

Dine indre og ydre billeder skaber din fremtid.

Tarotkort giver dig inspiration og motivation til, at skabe nye billeder på nethinden.

Tarot anvendt på rette vis kan opmuntre og dæmpe det du frygter og tror aldrig kan lade sig gøre.

Fordi du altid kan skabe bedre billeder, der giver håb og optimisme, når du maler sorte tanker.

Du behøver ikke altid at stille spørgsmål.

Du bestemmer selv, hvordan du vil kortlægge dit liv – med de billeder du skaber indefra og ud.

Slap af og forstil dig at du allerede er i besiddelse af det du ønsker.

Tarotkort er et stimulerende redskab der kan vække din skaberkraft til fordel for dig.

Få hjælp med tarotkortenes budskaber

Tarotkortenes smukke billeder fortæller hvad du kan ændre til det bedre og hvornår tiden er moden til f.eks. Nyt job, en bedre bolig, bedre livskvalitet, eller om der er succes og spændende overraskelser i nær fremtid. Tarotkortene er en kickstarter på en meningsfuld samtale uden hokuspokus, hvor du efter konsultationen kan se klart og tydeligt hvilken retning der er bedst for dig fremover og hvad du kan gøre ved det. Kan du overkomme din fortid er der ikke grænser for hvad du kan skabe af goder i fremtiden.

Pist!

Jeg bruger mine intuitive evner som reikihealer til at du kan få bedre balance i krop, sind og sjæl, hvis du beder mig om det.

Hjertevarme samtaler

Er du sprunget ud som iværksætter, solo selvstændig, eller brænder du for noget helt andet?

Jeg hjælper kvinder med spirituelle evner til at forfølge drømmen og tro på det kan lade sig gøre.

At få lagt tarotkort skal betragtes, som en personlig sjælelæsning og visdomsvej. Ud fra dine ønsker og spørgsmål får du klare budskaber, der taler til hjerte og sjæl. Du får inspiration til, hvordan du kan bruge dine kvaliteter, evner og ressourcer til at vælge en anden retning om nødvendigt.

Som spirituel entreprenør med online kurser, events, foredrag og konsultationer ved jeg i dag, hvad der kræves for at styrer uden om det der giver stress og jag.

Jeg har været et sted, hvor det sorte hul fyldte mere end det gode vejr udenfor. Jeg fik en ny hjerteklap i 2004 samtidig med at jeg slog mig ned i Klitmøller en lille by ved Vesterhavet i 9 måneder.

Det var en hård tid, men jeg har lært at stole på mine intuitive evner. Nogle kalder det for klarsyn. De indre budskaber var tydeligvis mærkbar, så jeg indså , at hver gang budskaber blev fulgt til dørs gik alt godt, og når jeg gjorde det modsatte, gik alt tabt.

Jeg har været i dialog med flere tusinde mennesker i alle brancher, og min klare fornemmelser er, at de fleste forsømmer at mærke, føle og fornemme hjertet og intuitionens stemme. Derfor går det sjælden godt.

Er du spirituel, åben og søgende? Ønsker du at finde vej ind til hjerte og sjæl? Jeg har et par gode metoder til hvordan du lytter og tror på dine intuitive evner med hjælp fra tarotkortene.

Den ene metode: Hjertevarme samtaler er indgangen til sjælens indre rige. Nogle gang sker det på blot på 60 – 90 minutter. Magiske stunder opstår i det rette forum.

Den anden metode: Tarotkortenes smukke billeder antyder, hvad du kan ændre til det bedre og hvornår tiden er moden til at skifte job, flytte og opnå bedre livskvalitet og succes.

Du kan ikke skabe succes alene

Jeg ved om nogen, hvad det vil sige at være solo selvstændig og gå ned med stress, sygdom og skilsmisse – alt sammen i et hug.

Dagen kom hvor energien vendte tilbage, og jeg fik livsmodet til at ændre retning og kurs. Hjælp kom udefra. Du kan ikke skabe succes alene.

Tarot er et hjælpsomt redskab
– med brugbare budskaber.

Book tid til en personlig tarotkonsultation. Telefonisk / Messenger via Facebook.

Din investering i 1:1 session cirka 90 min.
1.800 kroner– betaling mobileshop. 52 47 13.

Din investering i 1:1 session cirka 45 min.
900,00 kroner.

Har du spørgsmål? Skriv til Susanne: info@susannetaylor.dk, eller ring +45 50 900 418.

Mine specialiteter:

  • Tarot

  • Astrologi

  • Reiki Healing

… Og så har jeg 30 års erfaring i at transformere og få tingene til at ske.