Kom på tarot kursus hjemme fra sofaen

Vi vender tilbage med nye datoer til efteråret 2024

Vi ønsker alle en rigtig god sommer

Jeg guider dig godt igennem de 78 tarotkort fordelt over 12 ekspertmetoder, som jeg har udviklet i gennem de sidste 27 år. Hver metode er på to timers varighed. Både nybegyndere og let øvede kan deltage. Du får flere spændende tarotopskrifter på, hvordan du fortager tarotlæsninger, oplæg, og bryder de hemmelige symboler, tegn og farver. Du kan til hver tid bruge dit eget tarotsæt, men der undervises i 3 forskellige tarotsæt for at du fornemme forskellen i *Aleister Crowley- *Rider- *Pilgrimskortene.

Tag et kig på *Sjælens Ressourcer – En guide til TAROT – pilgrimskortene* www.pilgrimscard.com

Hemmeligheden ved tarotlæsninger med stor troværdighed er, hvordan du stiller spørgsmål og lægger oplæg på en særlig metode, er ved at bruge din medfødte intuition. Det skal du nok få lært.

Der findes flere tusinde slags tarotkort på verdensplan. Tarotkort og tarotlæsninger er et system, som er let at lære, uanset hvilket tarotsæt du bruger. Der er 22 trumfkort samt 56 kort fordelt på 4 elementer. Ild, luft, vand og jord. Det bedste af alt er: Du kan sætte dig hen i sofaen med dine egne tarotkort. At læse tarotkort kræver kun din fulde opmærksomhed, ellers når du ingen vegne.

Sæt dig godt til rette og nyd lidt godt til ganen, mens du bliver undervist i, hvordan tarotlæsning kan hjælpe dig i tvivlsomme spørgsmål. Her igennem kan du finde retning og mening.

Vi mødes på zoom hver mandag kl. 19.00 – 21.00.

online tarotkursus

Sådan er dit Tarot forløb sammensat:

Metode 1 – 4.

Du lærer hvordan du læser oplæg og får viden om Den store Arkana med de 22 trumfkort. Betydningen af de mystiske symboler, farver, tegn og hemmelig koder. Du lærer at kombinere den store og lille Arkana med hinanden. Når du kender dette magiske systemet, har du et værktøj til at forbedre dine intuitive evner og opnå det, du ønsker, hvis du vel og mærke arbejder for sagen. Du kan lægge fremtidsprognoser for dig selv og andre. Du lærer at beregne din fødselsdags- + vækstkort – og hvordan det bruges i årets gang.

Metode 5 – 8.

Her lærer du om den lille Arkana med de 56 kort. Vi går i dybden med de fire elementer. Ild, luft, vand og jord. Vi berører de 12 stjernetegn. Du får vist oplæg omkring økonomi, arbejde, sundhed, kærlighedslivet, følelseslivet og dit sociale netværk. Kommunikation, samtaler og åndelige udvikling er den røde tråd i alle 12 moduler. Lyt, mærk, føl og fornem.

Metode 9 – 12.

Du får en virtuel kursist/sparringspartner og løser klientopgaver. Du trænes i intuitionens stemme, mave- og hjertefornemmelse. Du trænes i at lægge oplæg med kursister i gruppen. Oplæg med det astrologiske årshjul, kærlighed og karriere samt ja og nej-oplæg samt mange flere.

Derudover får du:

  • Materiale, du kan downloade eller udskrive til eget brug.

  • Alle optagelser og lydfiler fra hvert model. Dem modtager direkte i din indbakke, så du kan (gen-)se og (gen-)høre modulerne, når det passer ind i din hverdag.

  • Opgaver du kan øve dig på, mellem hvert modul – og derved blive bedre og bedre til at læse dine tarotkort.

Og ja; du har altid mulighed for at stille spørgsmål undervejs, under hvert metode.

Webinar til tarot-online. Nye dato kommer til efteråret 2024

Mød op og hør hvilken hjælp du kan hente i tarotkortene!

Lyder det for godt til at være sandt? Det kan du lige tro, det ikke er. Det er meget bedre, end du tror. Sjovere, mere spændende og seriøst.

Mød den fortryllede fe, Tina Nurby. Hun er teknisk geni og guider dig godt igennem zoom online. Det er ikke så svært, når du først får det lært. Det tager kun 7 minutter.

Susanne Taylor fortæller hvad der skal til for at du bliver en dygtig og troværdig tarotlæser. Hvad kan du forvente og se frem til? Og hvad kan du bruge tarotkortene til på hverdagsplan og som professionel tarotlæser.

Hvordan lyder det? Godt?

Tryk på knappen og udfyld formularen og skriv dit navn, mobilnummer samt din mail.

Opsummering
– her er hvad du får:

  • 24 timers onlineundervisning på Zoom om tarot, symboler, tegn, astrologi, farver og oplæg.

  • Medlemskab i lukket FB-gruppe med Susanne og Tina i 12 timer.

  • Muligheden for at lave oplæg sammen med de andre deltagere.

  • Opgaver, du kan løse sammen med de andre deltagere.

  • Mød Susanne og Tina  live over en frokost med hygge og tarotoplæg. kl. 11.30 – 15.00.

  • Materiale, du kan gemme og efterfølgende benytte til eget brug.
  • Et diplom på at du har færdiggjort dit online kursus.

Din investering i at få adgang til hele forløbet

(som én gang for alle, giver dig indblik i tarot kortenes verden)

KR 4.900,-

Ratebetaling: – Få en aftale.

Stadig lidt i tvivl om, du skal slå til?

Mangler du de sidste argumenter for, hvorfor et ’Online Tarotkursus’ skal være din næste investering i dig selv? Hør hvad disse tre kvinder har fået ud af kurset:

“Man får usandsynligt meget for pengene”

Det der har været allermest fantastisk ved tarot onlinekurset er, at Susanne brugte tre forskellige sæt kort. Det gav mig meget dybere indsigt, og det var faktisk lidt af en åbenbaring virkelig at opdage tarotten og ikke bare Crowleys kort, som var de eneste, jeg kendte til før kurset.

Susannes meget umiddelbare måde at undervise på med humor og rene ord for pengene er helt genial. Det samme gælder den meget praksisnære og jordnære tilgang til kortene, og det gode samarbejde med Tina mærkes tydeligt. De kender hinanden, og rollerne er fordelt og velforberedt. Alt virker gennemtænkt, og man får fantastisk service af to imødekommende, uhøjtidelige, men seriøse samarbejdspartnere. Man hjælpes på alle fronter under hele forløbet.

– Linda Elvira Nielsdatter Gravesen

online tarotkursus

“Kortene har vist mulighederne, som jeg ikke før har set i dem”

Susannes Online Tarotkursus har lært mig at gå dybere i forståelsen. Læse fortid, fremtid og nutid. Organlæsning og bruge fødselsdagen til at læse på. Har givet mig noget at lege med. At læse mig selv er spændende, selvom jeg ikke er helt enig med budskabet, men jeg lærer af det og ser, vejen er der. Tak for et godt kursus. Nu er det mig, der skal fortsætte med at arbejde med kortene.

– Mona Nauschütt

”Vil anbefale det til alle
– fik selv så meget ud af det”

Jeg er blevet meget mere fortrolig med kortene og kan se en meget større sammenhæng i kortene, og at det kunne lade sig gøre at komme på kursus og blive en del af fællesskabet, og at det faktisk godt kunne lade sig gøre online, og vi kom fra vidt forskellige steder i Danmark, gjorde, at jeg fik nye tarotkollegaer, blev gladere for kortene og mere fortrolig med tydningen.

– Helle Ringberg

Det praktiske:

Indbetalingen er bindende, og du vil ved tilmelding modtage et dokument, som du bedes underskrive og sende retur. Dokumentet beskriver fortrolighedspolitik og deling af billeder og lyd, og du skriver under på, at du IKKE må dele materialet med andre.

Hvis du betaler hele beløbet.

Pris: Kontant. 4.900 kr.

Hvis du vil betale i rater. Få en aftale

Ved tilmelding betales depositum 1.000 kroner.

Ratebetaling 3 x 1300 kroner med 30 dages mellemrum.

Depositum er bindende og refunderes ikke uanset årsag

Betaling til Get paid./Tina Nurby 22640.

Skriv tarot kursist i feltet.

Jo hurtigere du tilmelder dig, jo hurtigere kan vi gøre dig klar til zoom og indhente de nødvendige underskrifter om fortrolighed og deling af oplysninger på sociale medier, inden vi mødes første gang.

Tilmeld dig her:

OBS: Det er ikke muligt at tilmelde dig dette kursus nu!

Tilmeld dig Webinar til tarot-online. 

Ny dato efteråret 2024

Tag et kig ind i vores sociale kerne: